Patrunde în lumea basmului participând la Festivalul Drumeții Montane

Se apropie Festivalul Drumetii Montane, care anul acesta se va desfasura in perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Butii din Masivul Retezat unde cei care doresc sa isi petreaca un weekend la munte si sa participe la activitati de orientare, escalada, drumetie, cunostinte turistice, probe culturale, foc de tabara si alte activitati surpriza sau pur si simplu sa se relaxeze in natura, sunt asteptati de catre organizatorii Asociatia Drumetii Montane si Jnepenii.

Evenimentul din acest an este realizat sub forma unei povesti fascinante de basm in care protagonistii vor fi toti cei sositi la festival. De la flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei inaripati, dinozauri pitici cum vor fi catalogati cei sositi, acestia vor demonstra ca totul este posibil daca se lucreaza in echipa.

Participand la Festivalul Drumetii Montane veti avea posibilitatea de a va inscrie la una din categorii astfel incat si cei care vin pentru prima data la munte sau participa pentru prima data la un astfel de eveniment sa poata termina probele cu succes.

Categoria Family, care anul acesta este cea mai cautata din cadrul festivalului, fiind denumita Haiducii si Copii, denumita Dinozaurii Pitici, vor strabate o poteca tematica de 2 – 3 ore.

Categoriile Open ( Haiducii ) , Feminin ( Domnitele Suave ), Elite, Veterani ( Zmeii Inaripati ) si Juniori ( Dinozaurii Pitici ) vor strabate un traseu mai lung si vor ajunge pe Vf. Piatra Iorgovanului aflat la altitudinea de 2014 metri, restul activitatilor fiind comune.

Invita-ti prietenii si familia la Festivalul Drumetii Montane 2014 deoarece toate activitatile sunt gratuite.

Este foarte important ca cei care participa la activitati sa aiba un echipament minim obligatoriu:

  • individual: incaltaminte cu talpa aderenta (recomandat bocanc), lanterna, fluier si pelerina de ploaie.

  • pe echipa: aparat foto / telefon cu camera, busola, trusa sanitara, bidon pentru apa, rucsac si sursa de foc.

Participand la activitati, echipele vor obtine puncte, iar punctele la final vor devenii premii substantiale oferite de catre Ch-Center Hosting, Dwyn.ro , Lew.ro, Doppelherz, VitalisGroup.ro, AuroMedia, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, MobilaDalin, Touch Antibacterial, Belkin International Inc, Craimont, CEDES Cercetare Dezvoltare.

Multumim partenerilor: Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Music Channel Romania, Bradut Associated, Complexul Turistic Cheile Butii, Parcul National Retezat, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Ocolul Silvic Lupeni.

Pentru detalii privind Festivalul Drumetii Montane va invitam pe www.festival.drumetiimontane.ro

 

 

 

Written by