Pentru concertul din 25 mai, Jose Carreras alege Mercedes-Benz in timpul sederii sale in Romania

Au ramas numai cateva zile pana cand celebrul tenor José Carreras va concerta la Bucuresti! El va fi prezent pe 25 mai pe scena Salii Palatului impreuna cu invitatii sai speciali – dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova! Acestia vor fi acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti.

Tenorul va sosi la Bucuresti cu cateva zile inainte de concert, timp in care va beneficia de cele mai bune conditii. Pe tot timpul sederii sale in capitala, organizatorii ii vor pune la dispozitie patru limuzine marca Mercedes-Benz, conform solicitarilor artistului.

 

     José Carreras va circula prin Bucuresti cu modelul Clasa S, in timp ce membrii staff-ului sau vor folosi 3 automobile Clasa E. Ambele modele fac parte din gama autoturismelor de lux marca Mercedes-Benz, ce se disting prin eleganta, confort, siguranta si performante dinamice extraordinare. Limuzina cu care se va deplasa celebrul tenor este echipata cu sisteme de siguranta de ultima generatie si dispune de tehnologie multimedia performanta, TV-Tuner, DVD-player, sistem de sonorizare sorround.

„Ne face o deosebita placere sa ne aflam pe lista de preferinte ale unui artist de talia lui José Carreras si ne dorim sa-i asiguram o experienta cat mai placuta in Romania, punandu-i la dispozitie patru autoturisme cu dotari premium, care sa raspunda tuturor nevoilor de confort, siguranta si stil ale tenorului. Asocierea acestui eveniment cu brandul nostru este de altfel fireasca, avand in vedere ca suntem ghidati de acelasi principiu al excelentei in tot ceea ce facem.” a declarat Valeriu Zaharia din partea Mercedes-Benz Romania.

Un program special pentru seara de 25 mai

José Carreras alaturi de invitatii sai – dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova, acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti pregatesc multe surprize publicului din Romania si promit sa transforme seara de 25 mai intr-o seara speciala.

Pentru spectacolul din 25 mai, publicul poate alege din urmatoarele categorii de bilete:

  • 1000 lei (categoria VIP)
  •  800 lei (categoria 1)
  •  600 lei (categoria 2)
  •  400 lei (categoria 3)
  •  300 lei (categoria 4)
  •  200 lei (categoria 5) – sold out

Cei care apreciaza muzica live de calitate pot sa-i asculte pe José Carreras si invitatii sai (David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova, acompaniati de orchestra Radio din Bucuresti) daca isi achizitioneaza bilete pentru spectacolul din 25 din urmatoarele puncte de distributie: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Muzica si Diverta, Palatul National al Copiilor, Stata de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro si MYTICKET.ro.

 

~~Concertul „JOSE CARRERAS” va avea loc pe 25 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Cancan, Ring, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Bucharest NightLife, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, Garbo.ro, Ziare.com, Ciao.ro, OrasulM.eu, PeTeava.ro, Ele.ro, eComunicate.ro, BucharestHerald.ro, Indoor Media, Spetacular View, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.~~

 

 

Written by