Perdele de dus care vor schimba radical infatisarea baii tale

In vederea obtinerii unei bai care sa emane veselie si sa va ofere o stare de bine dupa o zi obositoare la locul de munca, puteti apela la diverse trucuri care sa schimbe radical impresia unei incaperi monotone. Baia este una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte, o persoana petrecand cel putin o ora din timpul sau liber in baie. Daca nu stiti cum sa oferiti un suflu nou baii voastre, nu ramane decat sa mizati pe micile elemente care, desi par a fi lipsite de importanta, au un rol covarsitor in designul interior al oricarei bai.

Un bun exemplu este reprezentat de perdelele de dus, elemente intalnite frecvent in decorul unei bai dar destul de dificil de ales daca se doreste un anumit efect estetic. In functie de maniera de amenajare a baii cat si de tendintele actuale, se poate miza pe mai multe modele de perdele de dus, important este sa se pastreze o cromatica deosebita, care sa nu afecteze imaginea de ansamblu a incaperii.

Cum alegem perdelele de dus?

In vederea alegerii unor perdele de dus cu adevarat calitative, nu este elementar sa tinem cont doar de cromatica si forme, in discutie intrand si alte criterii cel putin la fel de importante. Se va tine cont in primul si in primul rand de utilitatea acestor elemente, o baie care retine umezeala in cantitati excesive necesitand o perdea confectionata dintr-un material impermeabil. De cealalta parte, baile care dispun de o aerisire propice, care sa nu conduca la un nivel alarmant al umiditatii din incapere, pot miza pe o perdea de dus ceva mai calitativa, confectionata dintr-un material textil.

Alegeti perdelele confectionate dintr-un material de calitate, potrivit baii voastre, insa nu uitati de dimensiuni sau de forme, doua elemente care conduc si ele la indeplinirea baremului optim de utilitate. De asemenea, un criteriu pe care il consideram elementar in vederea obtinerii unei amenajari de calitate se rezuma la stil, capitol la care o baie trebuie sa radieze si sa ne ofere o stare de bine indiferent de circumstante.

Patru modele de perdele de dus pe care sa le folositi in 2014

 

1. Perdele de dus monocromatice

Pot parea un model care sa nu improspateze starea de spirit a baii voastre insa reprezinta o alegere pentru persoanele care nu vor sa iasa din tiparele normalului. Sunt numeroase modele pe care le regasiti in magazinele de perdele si draperii, important este sa va limitati la o culoare aflata in concordata cu restul pieselor de decor, in acest fel veti pastra acelasi stil elegant al baii voastre.

2. Perdele de dus cu imprimeuri de tip animatie

Potrivite indeosebi pentru familiile care au copii, perdelele de dus cu imprimeuri de tip animatie pot fi solutia ideala in vederea obtinerii unui decor simpatic. Culorile joaca in rol important in toata aceasta ecuatie, astfel ca va puteti juca cu mai multe nuante in vederea obtinerii unui decor amuzant, care sa faca din baia voastra un spatiu de joaca preferat de cei mici si nu numai.

3. Perdele de dus cu imprimeuri artistice

Pentru a obtine o baie intr-un stil minimalist, se recomanda ca alegerea pieselor de decor sa se faca intr-o maniera aparte, fara a periclita imaginea de ansamblu. Perdelele de dus cu imprimeuri sunt elemente nelipsite dintr-o baie amenajata in stil minimalist, intreaga atentie fiind indreptata catre modelul pigmentat pe materialul ales, intre culoarea de fundal si imprimeu fiind necesar sa se pastreze o nota discordanta.

4. Perdele de dus luxuriante

Alegeti perdele de lux doar daca si celelalte elemente ale baii voastre se incadreaza in aceasta categorie, in acest mod avand garantia ca imaginea de ansamblu va inspira luxul cautat. In atare conditii, puteti miza pe o gama de perdele de dus realizate manual, ideile voastre putand fi transpuse de un specialist care va lucra in cele mai mici detalii pentru a obtine un rezultat impus.

Written by