Profi Print aniverseaza 10 ani

 

 

Anul 2013 are o semnificatie aparte pentru Profi Print, implinindu-se 10 ani de la debutul sau pe piata productiei publicitare. Modelul de business implementat de Adrian Profir s-a dovedit a fi unul de succes si durabil.

Acum 10 ani nu ma gandeam atat de departe. Am pornit intr-o piata destul de diferita de cea de acum, in care nu existau foarte multe companii specializate in productie publicitara care sa poata oferi servicii complete si sa se remarce prin inovatie, prin solutii. Provocarile au devenit din ce in ce mai mari de-a lungul timpului, precum si exigentele clientilor.”, povesteste Adrian Profir, director general Profi Print.

Profi Print ofera intreaga gama de produse customizate pentru comunicare vizuala de outdoor si indoor pentru o seama de clienti importanti:Tuborg, Lidl, Holcim, Lafarge, Romstal, BRD, PROCREDIT, Tiriac Auto,B&B, Fabryo, Cotnari, Tarom, Policolor, Banca Romaneasca, Raiffeisen Bank,  Auto-Soft, L’Oreal,  Avia Motors si altii.

Cred ca ceea ce a contribuit la rezistenta noastra pe piata a fost capacitatea de a intui necesitatile clientilor si de a le oferi posibilitati multiple. De la comenzi unicat si pana la campanii publicitare la nivel national, echipa noastra sustine proiectele cu profesionalism, asigurand totodata consultanta si suport. Am pus mereu accent pe echipa, cautand oameni pasionati si seriosi, care nu dau inapoi la proiectele complicate, ci le cauta.”, explica Adrian Profir. “Analizam minutios toate etapele proiectului si tinem cont de opiniile clientilor nostri, construind relatii indelungate bazate pe incredere, informare si preturi corecte. Produsele realizate de noi se vad peste tot si reprezinta cartea noastra de vizita”, adauga acesta.

Expertiza companiei acopera zona de print indoor si outdoor, print digital textile, decorari, inscriptionari auto, prelate pentru camioane, displayuri si POSM-uri, firme luminoase, litere volumetrice, amenajari standuri expozitionale, grafica si DTP.  Serviciile de calitate determina sustinerea de campanii la nivel national, atat pe partea de productie, cat si de instalare. Profi Print detine echipamente de mare viteza, de ultima generatie dar si toata gama de print digital de mari dimensiuni, de la imprimare pe materiale in rola si placi, pana la textile imprimate prin sublimare. 

Written by