Radu Isac (Aristocratii): Gala Premiilor Stand Up Comedy e un semn de maturizare a industriei

Vineri 18 mai la Palatul National al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergura in care ironia si improvizatia vor  fi garnisite cu hohote de ras si reactii imprevizibile. Pe parcursul a mai bine de patru ore de show publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristica oferite de: Teo, Vio, Costel, Micutu,  Radu, Sorin, Badea si Bordea.

Despre evenimentul ce reuneste pentru prima oara opt nume grele ale stand-up-ului romanesc pe aceeasi scena, Radu declara: “dupa 8 ani de cand a aparut stand-up-ul in Romania, ma bucur ca se va desfasura o Gala a Premiilor Stand-up. E un semn ca industria se maturizeaza si creste. Sper sa nu fie doar o gala, ci sa se transforme intr-o traditie.” Iar cu privire la propria participare la eveniment Radu completeaza: “Ma bucur ca am fost invitat sa urc anul acesta pe scena. Sper sa nu creasca industria asa repede incat la anul sa nu mai fiu invitat, dar daca se intampla, eu o sa ma bucur. Dintr-o industrie mai mare avem cu totii de castigat. Eu vreau sa ajungem sa depasim muzica si filmul. Va astept la Gala sa vedeti ca nu glumesc.

Radu Isac este unul din membrii fondatori ai trupei Aristocratii, a fost premiat pentru maiestria de a fi "ciudat" la Festivalul Comediei Romanesti din 2008, a primit Premiul II la Festivalul Ceapa de Aur din 2010  si a fost cotat de catre  Dani Otil (Neata cu Razvan si Dani) drept “cel mai pe val comediant din Romania.”

Cu un accent moldovenesc epatant, si un stil flegmatic indulcit doar de expresia lui absolut simpatica, Radu vorbeste adesea despre “valorile” din Romania, si incredibilul lor tupeu de a pretinde tratament special. Este inutil sa detaliem exact in ce mod se achita Radu de misiunea de-a ne face publicul sa rada – o face pe nesimtite, ironic si cu o urma aproape insesizabila de cinism muscator.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro .

Written by