Se suplimenteaza biletele pentru Gala Premiilor Stand-Up Comedy din 18 mai

Se suplimenteaza numarul de bilete pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy, evenimentul cele reuneste 8 dintre cele mai cunoscute nume ale stand up-ului romanesc pe aceeasi scena! Organizatorii au luat aceasta decizie dupa ce contingentul de bilete pus in vanzare initial s-a epuizat integral, cu mai bine de o saptamana inainte de data spectacolului.

Potrivit organizatorilor: “Gratie numelor si numarului de artisti pe care ii reuneste, Gala are mare impact asupra consumatorilor de gen. Am gasit o modalitatea prin care sa maximizam capacitatea locatiei ce gazduieste evenimentul, oferind posibilitatea ca si cei ce ai lasat achizitionarea biletului pentru ultimul moment sa aiba sansa de a se afla in sala. 

Vineri 18 mai, la Palatul National al Copiilor, publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristica oferite de: Teo, Vio, Costel, Micutu,  Radu, Sorin, Badea si Bordea. Showul va dura mai bine de 4 ore si va incepe la ora 20.00

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) se numara printre cei care, incepand cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltarii fenomenului stand-up in Romania. Au fost emblema clubului Cafe Deko pana in anul 2009, in prezent activand La Club 99.

Micutu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Pentru Badea (Dan Badea) Stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Iar Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de stand-up-er, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

“Veteranii” Radu Isac si Sorin Parcalab de la Aristocratii, o alta trupa cu state vechi pe piata de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 18 mai la Palatul National al Copiilor.

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor si pe Biletoo.ro

 

Written by