Redescopera sanatatea prin gama de produse herbominerale Himalaya Herbal Healthcare

Distribuite de Prisum International, produsele herbominerale Himalaya Herbal Healthcare contin ingrediente 100% naturale

Prisum International recomanda produsele herbominerale Himalaya Herbal Healthcare. Imbinand tehnologia de ultima ora cu sistemul de medicina traditionala Indiana – Ayurveda, cercetatorii de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata castigand increderea in intreaga lume. Produsele companiei sunt recunoscute si recomandate de medici din intreaga lume si pacienti din peste 82 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Liv.52, Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya, Diarex, Evecare, Menosan, Tentex Royal sunt cateva produse din gama de herbominerale, disponibile si in Romania. In procesul de productie al acestor herbominerale se folosesc echipamente si tehnologii moderne pentru a identifica markerii activi din plante, responsabili pentru diverse efecte terapeutice. Fiecare produs eliberat pe piata daca acesta nu a fost supus unei cercetari ample, incluzand studii de siguranta, de toxicitate precum si studii clinice.

Adaptarea la nevoiele pacientilor a condus la dezvoltarea unei game complete de produse, menite sa satisfaca o multitidine de arii terapeutice.

Liv.52 este de peste 57 de ani in topul celor mai recomandate hepatoprotectoare, cu o eficienta dovedita in peste 300 de studii clinice internationale. Produsul este special conceput pentru a proteja ficatul celor mici si celor mari. Atat sub forma de tablete cat si sirop, combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente, medicamente, factori infectiosi etc. si protejeaza ficatul de actiunea distructiva a alcoolului. Ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reduce nivelul enzimelor hepatice si impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului. Liv.52 este eficient si in combaterea anorexiei de diverse cauze, restabileste apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Gasex si Herbolax reprezinta solutia complementara pentru tulburarile sistemului digestive. Gasex inlatura greata, regleaza hiperaciditatea gastrica, balonarea si flatulenta, regleaza motilitatea gastro-intestinala si asigura o mai buna digestie a alimentelor. Herbolax este eficient in corectarea constipatiei ocazionale sau cronice, fara a determina crampe sau dependenta.

Diarex, prin efectul antibacterian si astringent, regleaza peristaltismul, fiind eficient in diareea acuta sau cronica. Efectul antispastic calmeaza colicile abdominale, iar proprietatiile antiinflamatoare si  antioxidante faciliteaza procesul de refacere a mucoasei intestinale inflamate.

Cu un gust placut, Bonnisan ajuta bebelusul in perioadele aparitiei colicilor si a eruptiilor dentare. Bonnisan este un produs exclusiv din plante ce poate fi administrat indiferent de tipul de alimentatie –natural, artificial sau mixt.

Septilin – scutul organismului tau! Fie ca este vorba de raceala sau de gripa, instalarea lor poate fi prevenita printr-o administrare preventiva de Septilin. Acesta creste imunitatea organismului si astfel reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii atat la adulti cat si la copii. Se poate utiliza atat preventiv cat si de la primele simptome ale bolii, ca adjuvant in tratamentul prescris.

Koflet si Diakof sunt siropuri herbominerale benefice atat in tusea productiva, cat si in tusea seaca. Supliment alimentar din extracte vegetale si Miere de padure, Koflet este recomandat in perioade cu vreme rece si umeda, cand temperatura scazuta favorizeaza declansarea afectiunilor respiratorii. Diakof poate fi utilizat de persoanele cu diabet deoarece nu contine zahar sau miere, dar si de persone ce nu tolereaza aceste 2 ingrediente!

Mentat creste capacitatea de concentrare, memorare si rezistenta la stres si este benefic in sindromul hipekinetic la copii. Asigura o buna oxigenare a tesutului nervos fara sa produca agitatie sau insomnii. Contine aminoacizi esentiali, cu rol trofic pentru celula nervoasa.

Cystone, prin efectul antibacterian, antispastic si antiinflamator, este benefic in infectiile urinare acute sau cronice, inlaturand disconfortul si durerea asociate acestei afectiuni. Cystone  previne recurenta infectiilor urinare cu agentii obisnuiti si se poate folosi in cure prelungite fara riscuri.

Himplasia are efect favorabil asupra simptomelor asociate hiperplaziei benigne de prostata (HBP). Contribuie la reducerea in volum a prostatei, amelioreaza fluxul urinar si creste cantitatea de urina eliminata.

Tentex Royal este o formula complexa ce imbunatateste erectia prin mai multe mecanisme de actiune: creste fluxul sangvin la nivelul penisului, intensifica libidoul, mentine integritatea tesutului erectil prin efect antioxidant, inlatura anxietatea si depresia care pot afecta viata sexuala.

Evecare si Menosan sunt doua suplimente alimentare concepute special pentru perioadele dificile din viata oricari femei. Evecare contine plante cu principii active care regleaza ciclul menstrual, combate sindromul premenstrual, dismenoreea, tulburarile menstruale si controleaza sangerarile uterine anormale. Menosan prin continutul de fitoestrogeni ajuta la reducerea simptomelor asociate instalarii menopauzei.

Rumalaya Forte prin efectul antiiflamator si analgezic calmeaza durerea si combate inflamatia. Rumalaya Gel are efect intens revulsiv determinand vasodilatatie locala si absorbtie in profunzime. Are rol antiinflamator, analgezic si antispastic muscular si  poate fi folosit si de copii, incepand cu varsta de 6 ani.

Ayurslim accelereaza arderea grasimilor, scazand pofta de mancare si apetitul pentru dulciuri. Regleaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor, elimina toxinele, reducand greutatea, pastrand masa musculara.

Diabecon reduce nivelul glucozei din sange la persoanele non-insulinodependent si nivelul colesterolului si al trigliceridelor.

Infiintata in 1994, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.

Written by