Spectacol de exceptie: Salvatore Adamo pentru prima oara in Romania

Sala Palatului s-a dovedit a fi neincapatoare sambata seara, 10 decembrie, pentru miile de spectatori dornici sa il auda live pentru prima oara pe marele star al anilor ’60, Salvatore Adamo.

Concertul a durat doua ore, iar pe toata perioada reprezentatiei spectatorii au aplaudat si au cantat alaturi de idolul lor. Cantecul de inceput al concertului a fost C'est ma vie, melodie compusa in anul 1975, care a reusit sa ridice sala in picioare chiar si dupa 36 de ani de la lansare. Adamo a cantat melodii de pe cele mai recente albume, dar si vechile hit-uri din anii ’60 precum Tombe la neige, Vous permettez Monsieur, La Nuit.

Pe scena s-au mai aflat si sapte instrumentisti profesionisti care nu au inselat asteptarile publicului. Doua dintre melodii au fost acompaniate doar de chitara la care a cantat Salvatore Adamo, iar alte cantece au fost interpretate in duet cu singura femeie din staff-ul sau. Desi stie noua limbi, starul a ales sa cante doar in trei, franceza, spaniola si, respectiv, italiana.

Pe parcusul concertului, fanele i-au oferit lui Adamo flori si cadouri, pe care le-a primit cu placere, insa la un moment dat paza a trebuit sa intervina pentru ca cei din public doreau si autografe in pauzele dintre piese.

Spectacolul a fost interactiv, placut de urmarit, cu momente amuzante, dans si bucurie. De pe scena, starul a transmis o stare de veselie tuturor din sala, iar la indemnul sau, la ultima melodie din concert toti spectatorii din sala s-au ridicat in picioare si s-au luat de brat. Adamo a promis ca se mai intoarce in Romania, dat fiind ca a fost placut impresionat de numarul mare de fani.

 

Foto: Alin Craciun

Written by