Targul IT&C Consumer Expo – amanat

 
Targul IT&C Consumer Expo (ITCCE), care urma sa aiba loc in aceasta toamna la Sala Palatului a fost amanat pentru o data care va fi anuntata ulterior.
 
“Am promis ca vom organiza un adevarat festival al domeniului IT&C si intentionam sa ne tinem de cuvant, astfel incat am preferat sa amanam evenimentul decat sa organizam o expozitie care sa nu se ridice la nivelul asteptarilor expozantilor si vizitatorilor. Momentan nu exista un interes foarte mare din partea companiilor importante de profil pentru a participa la un astfel de eveniment”, spune Radu Negulescu, Brand Manager la PROJECT EVENTS
 
 ITCCE a aparut din dorinta consumatorilor de tehnologie de a gasi in acelasi spatiu toate noutatile din domeniu,  cele mai moderne gadgeturi, fie ca vorbim de laptopuri, smartphone-uri, aparate foto sau tablete.
 
Persoanele care deja au achizitionat bilete isi vor primi banii inapoi. Ei trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 23 septembrie 2014  – 7 ianuarie 2015.
 
 
 
 
IT&C Consumer Expo este organizat de catre Project Events, una dintre cele mai importante companii organizatoare de evenimente din Romania. Printre evenimentele noastre se numara atat concerte, precum Scorpions, Manowar, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Lara Fabian, Jose Carreras, dar si Targul Imobiliar Project Expo – unul dintre cele mai vechi evenimente de profil din piata.
 

Written by