Vino sa asculti Get it On live. Discount la biletele T.Rex de joi pana duminica

Finalul de saptamana vine cu vesti bune pentru iubitorii de rock clasic: de joi pana duminica, oricine achizitioneaza un bilet pentru show-ul pe care trupa britanica T.Rex il va sustine in Hard Rock Cafe pe 29 martie, beneficiaza de un discount de 20%.
Promotia este valabila din 26 pana in 29 ianuarie si este disponibila in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.
Britanicii de la T.Rex au facut istorie pe scena glam in anii ‘70, iar in prezent continua sa aiba o activitate bogata. T.Rex a sustinut doar in 2011 peste 50 de concerte in Europa, iar showurile lor sunt considerate adevarate portaluri de calatorie in timp, ei recreand, la fiecare concert atmosfera incinsa si patimasa din perioada de aur a muzicii glam. Orice reprezentatie include hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.
 

Written by