Reduceri pentru Curierat in Clubul NMZ.ro

Clubul National Magazin si-a deschis larg portile si primii Parteneri au si inceput sa apara.

Otto Curier, incepand cu data de 07.04.2014, le ofera tuturor abonatilor Clubului National Magazin reduceri semnificative la serviciile de curierat national si international.

Discountul negociat de Club pentru tine va avea ca efect imediat economisirea unor sume importante. Nu va trebui sa porti grija unui nou card si nici nu vei fi nevoit sa faci achizitii de o anumita valoare pentru a acumula puncte ! Vei primi reducere pe loc !

Potrivit unei analize facute de revista noastra, valoarea medie a produselor si serviciilor achizitionate de o familie in interval de 12 luni este de 10.000 lei iar un discount mediu de 15% ar ajuta-o sa economiseasca 1500 lei. Suma este semnificativa si comparabila cu valoarea unui salariu mediu in tara noastra. Ce poti face cu 1500 de lei ? Tu decizi !

Asadar, fie doresti sa trimiti un pachet celor dragi, o scrisoare de dragoste persoanei iubite (lucru foarte rar intalnit in zilele noastre) sau esti un mic antreprenor pentru care viteza de lucru inseamna dezvoltarea afacerii (ex: livrarea coletelor, aferente comenzilor, in maxim 24 h), ai nevoie de un partener de incredere.

 

Si, pentru a obtine reducerea, trebuie sa urmezi, in mai putin de 2 minute, urmatorii pasi :

1. iti creezi CONT pe www.national-magazin.ro si automat vei primi un cod, pe care il vei utiliza in relatia cu firmele partenere
2. te abonezi la newsletter (lasi bifata optiunea ‘Ma abonez la newsletter-ul National Magazin’ de la pasul 1)
3. dai Like pe pagina noastra de Facebook
4. te inscrii in Grupul National Magazin
5. DE FIECARE DATA CAND LANSEZI O COMANDA, NU UITA SA TRIMITI IN MESAJUL TAU SI CODUL DE ABONAT !!! … pe care il poti afla imediat ce te-ai conectat la meniul „Contul meu” si accesezi butonul „Cod Abonat”.
NMZ.ro – Simplifica Existenta ! 

 

 

Written by