Schimb de experienta cu Clusterul Panfa

La sfarsitul lunii iulie Cluster Mobilier Transilvan a primit in cadrul unui schimb de experienta vizita omologilor maghiari de la Clusterul Panfa. Vizita delegatiei din Ungaria s-a desfasurat de-a lungul a doua zile si a avut ca scop o mai buna cunoastere a activitatii comune celor doua clustere.

Activ pe piata din 2001, Panfa este al doilea cluster infiintat in Ungaria. Are ca arie de interes industria lemnului si de mobilier si isi desfasoara activitatea in una dintre cele mai impadurite zone ale Ungariei. Dupa 10 ani de activitate s-a reorganizat, capatand un suflu nou si aratand o deschidere tot mai mare pentru proiecte si colaborari in afara granitelor, in comunitatea europeana si un interes activ pentru calitate si inovatie.

In prima zi, joi 23 iulie, delegatia maghiara a vizitat fabrica firmei Salice in Huedin. Printre principalele produse ale Salice se regasesc accesorii de mobilier, feronerie, PAL si MDF, mese si scaune.

Vineri, 24 iulie, a avut loc o intalnire cu reprezentantii firmelor Perpetuum Ax, Antares, Promptinter, Trend Furniture, Smart Furniture, MOW – Made of Wood SRL, clusterul Mobilier Transilvan. Gazda acestei reuniuni a fost ICCIA Cluj.

Desi scurta, aceasta vizita a fost extrem de benefica pentru ambele parti, cele doua clustere putand sa isi puna in oglinda activitatea, dar si sa puna bazele unor mai stranse relatii si viitoare proiecte comune.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul https://www.mobiliertransilvan.ro/blog/evenimente/clusterul-panfa-in-vizita-in-romania/

Written by