Dani Lary, magicianul francez care ii realizeaza numerele de iluzionism lui David Copperfield, vine la Bucuresti

Dani Lary face pianele sa zboare, iar oamenii sa apara si sa dispara cu viteza luminii. In Japonia, Rusia, Germania si Liban este cunoscut drept unul dintre cei mai mari magicieni din lume. In Statele Unite, magicieni renumiti ca David Copperfield, Lance Burton, Criss Angel sau Siegfried & Roy il solicita adeseori pentru a crea numere noi de iluzionism pentru spectacolele lor din Las Vegas si pentru turneele din America.
 

Francezul Dani Lary, unul dintre cei mai renumiti maestri ai iluzionismului mondial, va pune pentru prima data in scena la Bucuresti, pe 12 octombrie 2011, comedia magica "Cheia misterelor". Noul sau spectacol, a carui premiera a avut loc in celebra sala Olympia din Paris, face parte din turneul international care demareaza la Bucuresti luna viitoare. O poveste bazata pe fapte reale, cea a Contelui din Padurea Nucilor, ocazia perfecta pentru a etala arta magiei si a show-ului in toata splendoarea: 40 de numere de iluzionism si efecte speciale, 8 dansatori si actori, doua ore de emotii si senzatii, care va vor desprinde de realitate prin momente… magice.
Preturile biletelor vor fi urmatoarele: Categoria VIP : 300 ron, Categoria 1: 250 ron, Categoria 2: 225 ron, Categoria 3: 200 ron, Categoria 4: 150 ron si Categoria 5: 100 ron.

Pentru cei care isi doresc sa traiasca live magia lui Dani Lary, biletele vor fi puse in vanzare din 16 septembrie si pot fi achizitionate din reteaua de magazine Diverta sau online, de pe myticket.ro si bilete.ro.

De asemenea, descoperiti-l si urmariti-l pe Dany Lary pe Web, la http://www.danilary.net/  si pe Facebook, aici http://www.facebook.com/#!/pages/Dani-Lary-Bucharest-2011/149679428446947

Dani Lary este un eveniment organizat de FCPC Events.

Written by