Edwin Marton si a sa celebra vioara Stradivarius- din nou in Romania pentru Craciun Vienez

Concediile au luat sfarsit pentru majoritatea dintre noi si chiar daca nu ne grabim sa ne cumparam bocancii sau pneurile de iarna, cele mai tari evenimente pentru anotimpul feeric de iarna se afla deja in pregatire.

Pentru ca acest sezon este plin de surprize va anuntam ca si anul acesta ii putem atribui metafora unui “mos” plin de cadouri Asociatiei Culturale Maria Domina, care bifeaza o noua editie spectaculoasa de Craciun Vienez: “Si de aceasta data invitatul special al evenimentului va fi celebrul Edwin Marton, ce va evolua pe data de 21 decembrie pe scena Salii Palatului din capitala, atat in calitate de violonist, dirijor, si regizor artistic al spectacolului, evoluand in compania celebrului ansamblu de instrumentisti – Vienna Strauss Orchestra.”, dezvaluie Pepino Popescu.

Cu totii ne amintim incidentul petrecut anul trecut la Bucuresti, inaintea spectacolului Craciun Vienez, cand Edvin Marton a cazut pe scarile hotelului in care era cazat si a necesitat investigatii medicale serioase la cap. Cu toate ca nu a trecut usor cu vederea respectivul accident, iata ca artistul a raspuns pozitiv si in acest an organizatorilor si revine in Romania de dragul “acestei minunate tari”, careia ii va oferi si acum “o seara pe care sa o tina minte toata viata”.

Biletele, cu preturi cuprinse intre 80 si 300 de Lei, sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Informatii generale

Colaborarea lui Edvin Marton cu Vienna Strauss Orchestra a inceput in anul 2009, cand i-a fost atribuit rolul de dirijor si prim violonist. Prin aderarea sa in acest grup muzical, Edvin Marton nu ii ofera orchestrei doar un ton frumos, ci imprima un contur puternic al propriului sau stil energic si plin de pasiune. Contributia sa aduce un plus de valoare reprezentatiilor sustinute pe marile scene ale lumii. Prin prezenta sa, spectacolul depaseste structura unui concert obisnuit de muzica clasica, luand proportia unui   exceptional show de divertisment, cu sunete foarte clare si intrumentatie originala.

In concert alaturi de solisti si dansatori de balet de la Opera din Viena, Vienna Strauss Orchestra va aduce la viata compozitiile muzicale uimitoare ale Johann Strauss si Wolfgang Amadeus Mozart, ce ii incanta pe amatorii genului chiar si dupa 180 de ani.

Castigator al Premiului Emmy, Edvin Martona va “picta” atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la Bucuresti o combinatie fascinanta de rafinament, energie si pasiune. Trebuie sa mentionam ca artisti de renume international precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor au avut colaborari muzicale inedite cu Edvin Marton, si cum am putea uita de renumitele momente artistice alaturi de patinatorul rus Evgeni Plushenko constituite in show-uri fascinante pentru publicul din intreaga lume.

 

 

Written by