Yanni- din nou la Bucuresti

Dupa succesul inregistrat anul trecut, cand mii de romani au avut sansa de a fi prezenti la show-ul exploziv pe care Yanni l-a sustinut la Zone Arena, Asociatia Culturala Maria Domina revine cu o surpriza de proportii pentru admiratorii celebrului compozitor si interpret.

Astfel pe data de 30 martie 2013, romanii care iubesc ritmurile create din suflet, asa cum numai Yanni stie, sunt invitati intr-un cadru mult mai intim la Sala Palatului pentru a-si delecta simturile cu un balsam muzical creat de maestru. Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosfera afectuoasa si  prin melodiile cu versuri ce indeamna profund la meditatie, caci nu putini sunt cei care au declarat ca in momentul in care asculta piesele lui Yanni se redescopera pe sine insisi. Ritmurile creatiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv astfel ca experienta pe care publicul spectator o va resimti in urma acestui spectacol va fi una sublima.

Yanni se va afla la Bucuresti cu o orchestra formata numai din maestri ai instrumentelor, oferind un spectacol incredibil, plin de viata, performanta confirmata de ovatiile in picioare cu care publicul il rasplateste intotdeauna inca de la primele acorduri.

Bilete s-au pus deja in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Informatii generale

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume si hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie de pasiune si talent oferind o experienta muzicala desavarsita auditoriului. Chiar si acum, la trei decenii de cariera plina, compozitorul declara ca se afla “in permanenta in cautarea urmatoarei etape a evolutiei sale, caci dedicandu-si atatia ani acestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu, ca si artist”.

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a canta la pian, clape, dar si drept compozitor desavarsit. A obtinut nominalizari la premiile Grammy pentru albumul Dare to Dreamin 1992, urmand In My Time in anul 1993.

De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platina si de aur, la nivel mondial, cu vanzari totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosita pe scara larga in televiziune si evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice si  ABC News.  Stilul sau muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, desi el prefera termenul de "contemporan instrumental“.

 

 

 

Written by