Festivalul OST FEST din 15-17 iunie 2012 se muta la Romexpo

 

Evenimentul OST Fest, programat initial la Zone Arena, va avea loc la Romexpo intre 15 si 17 iunie.  Organizatorii de la Project Events au decis sa faca aceasta schimbare datorita numarului mare de bilete si abonamente vandute dupa numai trei zile de promovare a festivalului.

OST Fest incepe vineri, 15 iunie, de la ora 14.00 si provoaca fanii la 62 ore neintrerupte de distractie. Chiar si asa, organizatorii ofera pentru cei mai putin rezistenti un spatiu amenajat pentru camping.

Trupe consacrate vor urca metalul pe scena romaneasca la festivalul de la Romexpo. Prima zi anunta formatia norvegiana Dimmu Borgir, cu o experienta de aproape 20 de ani in lumea muzicii. Denumirea trupei provine de la numele unei formatiuni vulcanice din Islanda, anume „Dimmuborgir” sau “Cetatile intunecate” in limba romana.

Norvegienii vor fi urmati de  rocherii de la Motley Crue. Ei vin pentru prima data in Romania si sunt asteptati de fanii glam rock-ului datorita albumele lor “Shout at the Devil” (1983), “Theatre of Pain” (1985) si “Girls, Girls, Girls” (1987).

Megadeth, una dintre cele mai apreciate trupe de trash metal din Statele Unite ale Americii, cu peste 20 de milioane de albume vandute in toata lumea, va fi prezenta a treia oara in fata publicului din Romania.

Ultima zi a festivalului ii aduce pe englezii de la Motorhead, o trupa cu vechime muzicala din 1975. A fost lansata de basistul trupei, Lemmz Kilmister, unicul membru constant si cel care a reusit sa vanda aproximativ 50 de milioane de copii ale albumelor la nivel mondial, dintre care 18 milioane in SUA. 

Biletele si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 sau online de pe biletoo.ro, blt.ro sau myticket.ro.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

–          500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–          350 lei Fire Circle

–          265 lei Tribuna

–          120 lei Golden Circle

–           90 lei Gazon

 

     Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

–          800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

–          525 lei Fire Circle

–          400 lei Tribuna

–          200 lei Golden Circle

–          150 lei Gazon

 

     Toate biletele si abonamentele achizitionate inainte de schimbarea locatiei de desfasurare a festivalului raman valabile!

Written by