Tiarra deschide cu un show special concertul Diary of Dreams

Formatia Tiarra ofera un spectacol special in deschiderea concertului Diary of Dreams, de pe 29 februarie din Silver Church.

 Tiarra a intrat in lumea muzicii datorita celor patru rockeri tineri, Alex (chitarist), Gil (tobosar), Anda (solista) si John (clapar), in 2004. In prezent, grupul muzical numara opt membri si se poate lauda cu albumele “Drama Per Musica” (2004), “Post Scriptum” (2008) si EP-ul “Le monde de tenebres,” lansat pe 26 ianuarie, care au facut din Tiarra una dintre cele mai apreciate formatii de gothic simfonic.  

Abia asteptam sa urcam pe scena pe 29 februarie si sa delectam publicul atat cu piesele cu care s-au obisnuit, cat si, desigur, cu melodii noi. Va fi un concert special, pentru ca vom prezenta o piesa in prima auditie, iar pe scena vom avea doi colegi noi, Corina la vioara si Stelian la tobe ”, a spus Anda, solista trupei.

Diary Of Dreams pregateste un show care sa le lase amintiri legendare fanilor. Trupa revine in Bucuresti in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al trupei, “Ego:X”, lansat in august 2011 si descris ca “o experienta auditiva atmosferica, scaldata in egala masura in lumina si intuneric. Ego: X imbina cu maiestrie pianul clasic cu chitara electrica, sintetizatorul si bateria. Iar pasajele narative intense dau profunzime segmentelor vocale puternice si versurile provocatoare”.

Diary of Dreams este considerata cea mai buna trupa germana si o leganda vie a stilului Darkwave in prezent. A fost lansata de Adrian Hates in 1994, cel care s-a ocupat totodata de realizarea albumelor si de fascinarea fanilor cu un stilul gothic electro.

Evenimentul organizat de The Silver Church Club va fi urmat de after-party-ul prezentat de Lux Noctis cu DJane Grace.

Biletele costa 50 lei in avans si 70 lei in ziua evenimentului si pot fi cumparate din Unirea Shopping Center,  librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor sau online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro sau eventim.ro. 

Written by