Gala Premiilor Stand Up Comedy 2: 15 comedianti pe 9 noiembrie la Palatul Copiilor

Dupa succesul din primavara, Gala Premiilor Stand Up Comedy revine, in forta: editia a doua a evenimentului, ce reuneste cei mai apreciati artisti de profil din Romania, va avea loc pe 9 noiembrie la Palatul National al Copiilor. 15 comedianti de top vor starni rasul spectatorilor, pe parcursul a peste 4 ore de show: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo si Andy vor manui umorul, ironia si improvizatia, in cel mai cuprinzator spectacol de stand up al anului

Organizatorii declara: “popularitatea in continua crestere a genului dovedeste atat maturizarea fenomenului cat si comportamentul tot mai fidel al publicului. De aceea, propunem cea mai ampla reprezentatie de stand up comedy pusa in scena pana acum, in Romania.

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari), au deja aproape un deceniu de experienta pe scena stand up, au fost emblema clubului Cafe Deko pana in anul 2009, iar in prezent activeaza La Club 99.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Badea (Dan Badea) considera ca stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om, cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de comediant, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bordea (Antena 2).

Aristocratii, trupa cu state vechi pe piata de profil, vin la Gala in formula completa: veteranii Radu Isac si Sorin Parcalab vor fi secondati de Raul, Cristi si Andy

Tot din randul actorilor care au prins gustul stand up-ului face parte si Natanticu. El practica acest gen cu succes, atat pe scena cat si in serialul „Serviciul Roman de Comedie,” reusind ceea ce si-a propus inca din copilarie: sa faca lumea sa rada. 

Tibi Neuronu (Tiberiu Stavar) a luat contact cu stand up-ul din postura de spectator, dar alternativa la umorul conventional l-a fascinat atat de puternic, inca o facut cu usurinta pasul catre microfon, inca din 2005.

Mihai Bobonete (Bobo) este cunoscut publicului atat gratie reprezentatiilor din cluburile de stand up si spectacolelor de improvizatie sustinute cu trupa ImproVizati cat si datorita prezentei  in distributia serialelor “Serviciul Roman de Comedie” si “Las Fierbinti”.

Ultimul, dar nu cel din urma, Sergiu este stapanul poantelor scurte, caracterizate de un umor sec si sarcastic

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

Prima editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy s-a desfasurat in luna mai, cu casa inchisa

Written by