Montblanc prezinta colectia Printesei de Monaco

In seara racoroasa a zilei de 28 iunie, intr-o atmosfera fastuoasa, pe Calea Victoriei, Montblanc a prezentat colectia invaluita de stralucire la propriu si la figurat.  Alaturi de directorul companiei si managerul acestuia, invitatii au admirat bijuteriile, ceasurile, accesoriile finisate prin delicatetea detaliilor si calitatea materialelor folosite.

Brand-ul Mont Blanc este cunoscut de generatii ca fiind dedicat calitatii. La inceput creativitatea lor a oferit cunoscatorilor stilouri deosebite. Mai apoi, si-au pus amprenta asupra accesoriilor din piele, bijuteriilor si ceasurilor de lux.

In anul 1906 un papetar din Hamburg a pus bazele acestei companii. In anul 1908 devine Simplo Filler Pen in si in anul 1911  isi stabileste denumirea pe care o stim si astazi, Montblanc.

Montblanc este cunoscuta pentru originalitatea sa, design-ul special si calitatea materialelor. Evenimentul din 28 iunie a dovedit inca odata ca finetea poate fi prezenta atat  prin produse cat si prin perfectiunea organizarii evenimentului.

Written by