Gala Premiilor Stand Up Comedy – o degustare de glume bune

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la Gala Premiilor Stand Up Comedy. Organizatorii ne asigura ca pregatirile merg struna si nici cei opt artisti care vor urca pe scena nu se lasa mai prejos: toti asteapta ziua cea mare, in care poantele vor rasuna pe scena Palatului Copiilor, intr-un show spumos, ce va dura peste 4 ore.

Sorin Parcalab  este unul din veteranii stand-up-ului romanesc. Un motiv in plus ca el sa fie prezent la Gala. Despre eveniment Sorin spune: “este inca un pas inainte pentru tot ce inseamna stand-up-ul romanesc. Este pentru prima oara cand comediantii apar impreuna in aceasta formula, un bun prilej ca publicul iubitor de stand-up sa „bifeze” evenimentul.” Apoi continua, intr-o nota galanta: „As vrea sa compar Gala cu o degustare de glume foarte bune… asa ca va invit sa radeti pe saturate

Sorin face stand up din 2004, a inceput alaturi de OZN, a infiintat grupul “Brigada 2 pe trei”, apoi a intrat si in componenta grupului Aristocratii. Ca un adevarat deschizator de drumuri,  in 2011 a luat parte la prima manifestare stradala de stand up comedy din Romania.  Alaturi de el vor mai urca pe scena in seara de 18 mai: Teo, Vio, Costel, Micutu,  Radu, Badea si Bordea. 

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro .

Written by