Gala Premiilor Stand-Up Comedy pe 18 mai la Palatul Copiilor

Vineri 18 mai la Palatul National al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergura in care ironia si improvizatia vor fi garnisite cu hohote de ras si reactii imprevizibile.

Sub inaltul patronaj al prestigioasei publicatii de satira si umor “Academia Catavencu”, Gala Premiilor Stand-Up Comedy, va aduce in premiera pe aceeasi scena opt nume importante din stand-up-ul romanesc. Pe parcursul a mai bine de patru ore de show publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristica oferite de: Teo, Vio, Costel, Micutu,  Radu, Sorin, Badea si Bordea.

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) se numara printre cei care, incepand cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltarii fenomenului stand-up in Romania. Au fost emblema clubului Cafe Deko pana in anul 2009, in prezent activand La Club 99.

Micutu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Pentru Badea (Dan Badea) Stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Iar Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de stand-up-er, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

“Veteranii” Radu Isac si Sorin Parcalab de la Aristocratii, o alta trupa cu state vechi pe piata de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 18 mai la Palatul National al Copiilor.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro .

Written by