KITARO concerteaza pentru prima data in Romania

 

KITARO, revolutionarul muzician multi-instrumentist si compozitor japonez care uluieste mapamondul cu sunetele inegalabile, ce imbina muzica electronica si cea traditionala, va concerta in toamna acestui an pentru prima data in Romania.

Concertul, sustinut de KITARO si orchestra sa, va avea loc la Sala Palatului din capitala in data de 5 octombrie cu incepere de la ora 19:00. Acesta  face parte din turneul de promovare al noului sau material discografic intitulat “TAMAYURA”, album ce urmeaza a fi lansat in luna martie a acestui an.

Din dorinta de a le oferi romanilor sansa unor experienta concertistice de anvergura, organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Maria Domina a incercat in mai multe randuri sa obtina acceptul artistului de a concerta in Romania, reusind sa concretizeze proiectul abia in acest an.

“ Suntem onorati sa fim organizatorii primului concert al artistului KITARO din Romania, si in acelasi timp  suntem bucurosi ca prin eforturile si insistentele noastre am obtinut rezultatul scontat. De reusita noastra se vor putea bucura si fanii stabiliti in celelalte tari din Europa, caci, odata cu programarea concertului de la Bucuresti s-a creat in jurul acestuia un intreg turneu European.”a declarat domnul Pepino Popescu, Presedintele Asociatiei Culturale Maria Domina.

KITARO are o activitatea artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur si este detinator al numeroase premii Grammy. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere si inregistreaza vanzari colosale,  zeci de milioane de exemplare distribuite in intreaga lume.   

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro . Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. IV – 140 lei, Cat.III – 170 lei, Cat.II – 310 lei, Cat.I – 450 lei, VIP – 630 lei si Golden VIP – 830 lei.

 

Written by