Official release party pentru noul album MANOWAR pe 5 octombrie in Fire Club

Lansarea noului album MANOWAR –  “The Lord Of Steel” (Retail Edition) va fi oficial marcata si in Romania pe 5 octombrie, printr-un eveniment gazduit de clubul Fire. Seara va fi animata de concursuri ce vor avea ca miza produse oficiale puse la dispozitie de trupa, muzica celor de la MANOWAR va asigura fundalul sonor pentru headbanging, iar noul album va avea un rol cheie in playlistul serii. Intrarea va fi libera.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania si Ungaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea “The Lord Of Steel” – Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului – Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer – Marea Britanie.

Intotdeauna, MANOWAR a indraznit sa faca lucrurile altfel. Aceste doua versiuni trebuie percepute asemeni unui film care se lanseaza in doua variante; o alta solutie regizorala, ori finaluri deosebite sau povesti spuse din perspective diferite,” a explicat basistul Joey DeMaio. “Pentru cei care au savurat prima versiune The Lord Of Steel, adica editia Metal Hammer, pot sa spun ca varianta pe care o va lansa Magic Circle Entertainment va fi chiar mai speciala si da, chiar mai brutala,” a continuat DeMaio.

Editia The Lord Of Steel care va fi comercializata in intreaga lumea va beneficia de un nou mixaj si va avea masterizare diferita, iar grafica va fi realizata de celebrul artist Ken Kelly. Materialul va cuprinde o piesa noua, numita The Kingdom Of Steel,  pentru care trupa tocmai a finalizat mixajul. Melodia se va gasi exclusiv pe editia The Lord Of Steel care se va lansa pe 28 septembrie. Produsul va fi disponibil sub forma de CD, vinyl – editie limitata si album digital.

Lansarea va fi urmata de prima parte a unui nou turneu mondial. Datele deja confirmate sunt urmatoarele:

The Lord Of Steel World Tour – Partea 1 – Date confirmate:

Marti, 9 octombrie 2012 – Zaragoza, Spania
Joi, 11 octombrie 2012 – La Coruña, Spania

Sambata 13 octombrie 2012 – Barcelona, Spania
Duminica, 14 octombrie 2012 – Madrid, Spania
Marti, 16 octombrie 2012 – Paris, Franta
Vineri, 19 octombrie 2012 – Kerkrade, Olanda

Sambata, 20 octombrie 2012 – Frankfurt, Germania
Marti, 23 octombrie 2012 – Pardubice, Cehia
Miercuri, 24 octombrie 2012 – Praga, Cehia
Vineri, 26 octombrie 2012 – Zlin, Cehia
Vineri, 23 noiembrie 2012 – Worcester, Massachussets, SUA
Sambata 24 noiembrie 2012 – Long Island, New York, SUA

Duminica 25 noiembrie 2012 – Long Island, New york, SUA

 

Written by