Rock the City se muta in inima Capitalei

Daca acum ceva vreme anuntam Rock the City la Romexpo, organizatorii s-au gandit sa vina in inima Capitalei, pentru a fi mai aproape de suflarea rock bucuresteana. Prin urmare, cele trei zile de Rock the City se anunta incendiare in Piata Constitutiei!

Judas Priest, WhiteSnake, The Prodigy, Mike and The Mechanics  si multi altii vor concerta la Bucuresti, in perioada 1- 3 iulie, impreuna cu Ursus, Coca Cola, Jack Daniels si Jagermeister.

Schimbarea locatiei a survenit in urma unor activitati suplimentare pe care le vom propune publicului. In fiecare zi de festival,  in Piata Constitutiei, inainte de programul de concert, va avea loc o reprezentatie auto cu masina Lancer EVO 10 care a participat la Campionatul National de Raliu.

Totodata, publicul va avea ocazia pe perioada festivalului sa beneficieze de un test drive cu masinile din categoria Mitsubishi Lancer Evolution Street.

Prin urmare, daca esti rocker, ai carnet si vrei sa te dai mare vino la Rock the City sa conduci o masina tare si sa asculti muzica dur de buna.

Grabeste-te! Prodigy te vrea vineri acolo iar WhiteSnake si Judas Priest te vor ajuta sa ai cel mai cool week-end al verii.

Nu uitati! National-magazin sunteti voi prin noi!

Written by