Spectacolul -Nu se poate cu de toate- cerut de public inca o data

O reprezentatie unica precum cea pe care maestrul Tudor Gheorghe o pregateste in acest moment, cu scopul de a oferi viziunea sa unica asupra celui care a fost Caragiale, nu putea trece neobservata in randul publicului bucurestean.

Asadar, pentru ca biletele pentru premiera spectacolului “Nu se poate cu de toate”, ce urmeaza sa aiba loc pe data de  21 octombrie sunt aproape epuizate, organizatorii au raspuns pozitiv cerintelor spectatorilor si au pus in vanzare o noua reprezentatie a spectacolului cu acelasi nume: “Pentru ca am primit numeroase solicitari din partea publicului ce nu doreste sa rateze  acest spectacol unic, am decis, alaturi de maestrul Tudor Gheorghe,  sa oferim oportunitatea unei alte reprezentatii pe data de 19 noiembrie la Sala Palatului”, anunta Pepino Popescu, managerul Asociatiei Culturale Maria Domina.

Maestrul va oferi si de aceasta data un spectacol bazat doar pe textul suficient de sugestiv al lui Caragiale: “fara trucuri exterioare, fara inventii, fara farafaslacuri… Textul domnului Caragiale trebuie doar sa fie spus. Nu se interpreteaza! De aceea va fi un soc, pentru ca eu voi spune textele lui Caragiale asa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie sa faci absolut nimic. De ce trebuie sa joci teatru? Sa te strambi?”

Tudor Gheorghe va fi acompaniat de orchestra “Iunion”, iar orchestratia va fi asigurata ca de obicei de Marius Hristescu.

Written by