T.Rex pregateste un moment acustic pentru concertul din Bucuresti

Cu doar doua zile inainte de concertul pe care il va sustine in Hard Rock Cafe, pe 29 martie, bateristul T.Rex, Paul Fenton, a dezvalui cateva elemente despre showul pe care il pregateste:

Din setlist, nu vor lipsi cele mai bune piese T-Rex. In cele 90 de minute, cat va dura concertul, vom canta de la Riding a White Swan si Hot Love, pana la Children of the Revolution. Pastram varianta live pe care Marc Bolan a dat-o pieselor, vrem sa ducem mai departe mostenirea lasata de el.”

La capitolul momente speciale, Paul nu a vrut sa ne spuna prea multe, dar anuntat ca “ar putea exista un segment acustic, totul depinde de reactia publicului, de modul in care cei prezenti traiesc show-ul nostru. ” a spus Fenton.

T.Rex ajunge la Bucuresti in componenta: Jay Spargo – voce, Linda Dawson – backing vocals, Graham Oliver (fondatorul trupei Saxon) – chitara, Tony Allday – bas, Dave Major – clape si Paul Fenton (tobe).

 

Concertul va fi deschis de QuantiQ (Brasov) si Manfellow (Bucuresti). Accesul se face incepand cu ora 20.00, iar T.Rex va concerta de la 22.00.

 

Written by