Toto Cutugno a adus romanta italiana la Bucuresti

Toto Cutugno a adus dragostea italiana pe scena romaneasca la concertul din 29 februarie, la Sala Palatului. Si de aceasta data, cantaretul a demonstrat publicului roman ca ramane un italiano vero care stie sa cucereasca prin muzica si glas.

Solistul din Roma si-a intarziat intrarea pe scena, timp in care a fost incurajat cu valuri de aplauze din partea fanilor nerabdatori. Putin peste ora 20.00, Toto Cutugno apare in costum alb si incepe sa cante. Dupa prima melodie, artistul a salutat publicul in limba romana, asa ca a fost din nou rasplatit cu mii de aplauze.

Toto Cutugno, un italiano vero al romantei, a cerut sa se aprinda luminile in sala ca sa admire inca o data frumusetea pe care o recunoaste la romance. „Mamma mia!”, a exclamat cel care urma sa le dedice „Serenata” celor despre care a spus la conferinta de presa ca „sunt atat de frumoase. Nu am mai vazut asa femei in alta parte, cu o frumusete romantica, cu o privire adanca”.

Desi apreciaza frumusetea romancelor, Toto Cutugno a dedicat o melodie si pentru barbati. „Una si pentru noi, barbatii, ca toate sunt pentru femei”, a spus solistul enumerand momentele importante din viata barbatilor : perioada scolara cand au fost intrebati ce vor sa devina cand vor fi mari, prima dragoste si perioada din armata.

Revenirea solistului in Romania la evenimentul organizat de Music Event a fost rasplatita cu o sala plina de fani care au venit sa asculte live o voce care a vandut peste 100 de albume in intreaga lume. In doua ore de romanta muzicala la concertul de la Sala Palatului, romanii si-au creat noi amintiri alaturi de cel mai cunoscut italiano vero.

 

FOTO: Anca Tudosa