TROOPER anunta turneul ROCK JUKEBOX


Dupa ce in toamna formatia Trooper a colindat tara in lung si-n lat, aruncand vraji “Voodoo,” baietii se pregatesc din nou de drum. Fideli crezului “ne place sa ne reinventam” si mereu determinati sa ii surprinda pe cei care ii indragesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piata din Romania.

ROCK JUKEBOX va insemna, pe langa cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dinca, aka Coiotu’ explica: “Sa cantam live aceste piese legendare  este modul nostru de a le multumi si de ne arata respectul fata de numele grele ale scenei rock, fata de acei artisti care si-au pus amprenta asupra unor intregi generatii si care au creat genuri si sub-genuri muzicale.”

Concertele vor cuprinde doua parti, fiecare cu durata de aproximativ o ora: una dintre sectiuni va fi dedicata repertoriului TROOPER, iar cealalta va include coveruri din repertoriul rock international.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras in care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/TrooperRocks o lista de piese  proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla in sala vor avea la randul lor un cuvant de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care isi exprima preferintele.

Turneul va incepe in martie, iar datele deja confirmate sunt urmatoarele:
02 martie – Buzau – Cafeneaua Artistilor Buzau
03 martie – Bucuresti – Hard Rock Cafe
24 martie – Targoviste – Pub Fiord
30 martie – Brasov – Rockstadt
20 aprilie – Galati – Zodiar
27 aprilie – Festival Rock – Garnic – Caras-Severin  
12 mai – Iasi – TBA
 

Written by