Update castigatori. Castiga o carte de la Meteor Press: Prizonier la Gestapo

Bookland pune la concurs o carte tulburatoare, destinul cu totul aparte al unui tanar englez care incearca sa-si regaseasca familia, despartita odata cu ocuparea Poloniei de nazisti si sovietici in 1939.

Autorul descrie cu mult realism suferintele indurate de poporul polonez, incercarile disperate de a scapa de cruntul Gestapo, adapostirea prizonierilor de razboi britanici evadati, urmata de prinderea sa, anchetarea si intemnitarea in inchisoarea Montelupich din Cracovia.

Dupa o eliberare miraculoasa, ajunge sa fie incarcerat de catre Armata Rosie si, dupa luni de interogatorii, este predat Misiunii Britanice de la Moscova. Ajuns in Marea Britanie in 1944, isi regaseste tatal si fratele, dar familia trece printr-o noua tragedie: mama ramasa la Varsovia este arestata de comunistii polonezi.

Prizonier la Gestapo de la Editura Meteor Press este o carte fascinanta de memorii si o valoroasa pagina de istorie, o poveste despre lupta, curaj si darzenie.

Avem 3 exemplare care vor ajunge la 3 dintre voi, cititorii National Magazin!

Pentru a intra in concurs trebuie sa dati Like + Share paginii noastre de Facebook si sa comentati la acest post cu numele vostru intreg!

Perioada concursului: 16 aprilie- 22 aprilie

Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti!

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook National Magazin si prin e-mail!

 

Castigatori: Cristina Simona Noveanu, Brandusa Vesa si Claudia Petrisor

Written by