Din Dragoste pentru Pitici

In acest an ne-am propus sa punem bazele unei campanii umanitare pentru cei care, intr-o zi, vor oferi la randul lor dragoste neconditionata.

Ne propunem sa fim puntea dintre oamenii cu stare si "piticii" care au nevoie de buna-stare. 

"Din Dragoste pentru Pitici" dorim sa adunam hainute, scutece, jucarii, carti de povesti, creioane de colorat si fructe iar in dimineata zilei  20.12.2013 sa plecam cu Sania lui Mos Craciun catre unul sau mai multe orfelinate. Cat de multe ? Nu stim ? Depinde de cat de multe bunuri se vor strange la sediul nostru pana in seara dinaintea zilei in care piticii vor imbraca in graba o hainuta, vor alerga cu o masinuta sau un avion in jurul bradului sau vor musca cu pofta dintr-un mar rosu precum nasul lui Rudolf.

Din Dragoste pentru Pitici,  am fi chiar onorati daca ne-ati insoti, pret de cateva ore,  intr-o incursiune in fantastica lume a copilariei. 

Va multumim si va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul avand in brate o cutiuta cu fundita, mai mica sau mai mare, dupa cum poate fiecare.

La numarul 4 al strazii dr.Louis Pasteur din sectorul 5 al Bucurestilor, usa e mereu deschisa iar spiridusii Vladut, Emil, Raluca si Daniela sunt mereu gata sa va ureze "Craciun Fericit ! "

 

NU UITA !  Da-ne un Like pe Facebook si creaza-ti  cont pe National Magazin si vei fi permanent la curent cu stadiul campaniei dar si cu noi informatii din Cultura si Mediul de Afaceri.

Written by