De ce sa alegem produsele Romanesti?

In fiecare zi facem cumparaturi, achizitionam diverse lucruri, si din fericire avem de unde alege. Fiecare magazin, mall sau hypermarchet ne ofera o gama larga de produse. Motive pentru care sa alegem ceea ce se produce sub brand romanesc?:

  • Sprijinim productia interna. Este mai nobil si mai util sa ajutam fabricile din Romania, sa oferim locuri de munca oamenilor, sa pastram acesta solidaritate. Sa punem umar la umar pentru o tara mai buna, pentru mandria de a fi roman.
  • Multe lucruri din Romania sunt superioare calitativ fata de cele din alte tari. Incaltamintea produsa la noi este iresprosabila, confectiile la fel, avem materiale de calitate, cusaturi calitative si oameni care muncesc cu daruire. Putem sa refuzam sa mai achizitionam produse de la chinezi si sa alegem produse romanesti.
  • Produsele alimentare sunt bune, delicioase chiar! Pentru cei care stiu ce inseamna gradina sau debaraua bunicilor, stiu automat si ce chimicale ne prezinta rafturile magazinele. Bucatele romanesti sunt cele mai bune, iar din fericire sunt suficiente magazine care ne ofera produse autohntone, numai bune de pus in farfurie, pentru o masa in familie. La fel si vinurile, avem podgorii unice, avem soiuri de clasa si un vin bun.

 

 

Motive sunt suficiente, mai trebuie vointa si incredere in propria tara.

Written by