Au stat la coada pentru apartamentul lor

Duminica, 27 mai 2012, sute de oameni au stat la coada pentru a intra in Sala Unirea a Palatului Parlamentului. Era in desfasurare TARGUL NATIONAL IMOBILIAR.

Anunturile facute in piata de catre oficialii bancilor inscrise in programul Prima Casa 4, cu referire la apropierea momentului in care se vor termina fondurile alocate acestui program, au determinat sute de tineri sa formeze un lung sir de asteptare. Obiectivul lor este sa-si gaseasca cat mai repede o locuinta. In oras sau la periferie oferta anuntata a fost foarte variata. Dezvoltatorii au facut reduceri substantile pentru perioada acestui eveniment si a lunii urmatoare iar tinerii au avut surpriza de a include in bugetul alocat, initial doar achizitiei, si banii necesari mobilarii apartamentului sau achizitiei unui autoturism. Prin urmare, apartamente noi in Bucuresti pe placul tuturor.  Numai cine nu a vrut nu a cumparat.

In sprijinul tinerilor s-a pus si cea mai activa companie de consultanta financiara. Divers Credit a oferit gratuit informatii referitoare la pasii care trebuie urmati pentru intocmirea unui dosar de credit pentru a obtine finantarea intr-un timp cat mai scurt.

Prin urmare, a fost un eveniment reusit pentru cele doua tabere implicate “lupta” de pe terenul pietei imobiliare : cererea si oferta. Sper ca toamna acestui va adduce mai multa intelepciune celor care s-au obisnuit sa scrie doar indescifrabil, pe acte normative, pentru a gasi o formula de continuare a acestui vis frumos: Prima Casa.

 

Written by