Drumul domnitorului Stirbei, drumul spre casa ta

Trecand prin Buftea nu se poate sa nu fi observat strazile si aleile cu castani care, odinioara, reprezentau drumul strabatut de domnitorul Barbu Stirbei pentru a ajunge la  palat. Acesti arbori seculari mai sunt pastrati si azi si se regasesc pe aleea care conduce spre Domeniul Stirbey.

 Chiar si vis-a-vis de resedinta de odinioara a domnitorului Stirbei, in centrul orasului Buftea, s-a dezvoltat ansamblul imobiliar CONACUL CASTANILOR.

Ansamblul este conceput dupa cele mai noi reguli de urbanism si tine cont de cerintele omului modern. Cei care aleg sa locuiasca in ansamblul "Conacul Castanilor" au la dispozitie 75 de apartamente, dar si garsoniere cu diferite compartimentari si dimensiuni.

Majoritatea apartamentelor ofera vedere spre zonele verzi ale orasului (lacul Buftea, lacul Mogosoaia) si spre Domeniul Stirbey. Amplasarea complexului de locuinte ofera astfel, pe langa gradul maxim de confort din interior, si deschidere catre natura, ideea dezvoltatorilor fiind aceea de a extinde spatiul de locuit catre natura.

Vorbim de un concept ce se adreseaza unei palete largi de preferinte si oamenilor atrasi de modernitate, o locuinta care-ti ofera caldura, linistea si confortul necesar!

Mai multe detalii pe http://www.apartamente-case-bucuresti.ro/apartamente-noi-buftea–ansamblul-conacul-castanilor-71#page_up

 

Written by