Imbarcare pentru vacanta

 

Dupa un an de munca concediul trebuie atent planificat. Mai mult decat o oferta avantajoasa, rezervarea din timp a biletului si facutul bagajului trebuie sa ne gandim ce vom face cu cel mic atunci cand plecam in concediu.

Sa il lasam la bunici poate fi o varianta, cu atat mai mult daca luam in calcul si gogosile facute de bunica lui preferata. Sa il ducem la tara poate fi o alta …luam in calcum aici si experienta traita de cel mic. Dar mai presus de aceste variante mereu va fi cea care implica luarea celui mic cu noi in vacanta. Indiferent de ce varianta alegem un lucru este cert: trebuie platit un pret suplimentar pentru confortul celui mic. Dar, in ziua de azi exista un pret platit pentru orice …de la paine, lapte, cafea si apa pana la facturile de la intretinere si cele de la lumina, de la serviciile unei placeri sexuale si pana la un examen de la facultate …fiecare lucru are pretul lui si acest lucru ne face sa calculam mai atent posibilitatiile avute.

Asadar, pentru cei care vor sa le ofere celor mici o exeprienta de care vor vorbi toata viata si din care au ce invata exista taberele de vacanta. O intalnire a copiilor din toata lume in vederea explorarii unei zone din tara. Dar asta nu e tot, pe langa socializare si joaca, copiii vor putea invata sa picteze, sa escaladeze, sa gateasca s.a.m.d. atent supravegheati de un personal instruit.

Tabara Coolturala Bookland

Nu este o tabara tipica …genul acela in care cel mic este dus la mare, isi petrece ziua pe plaja, ia masa la cantina caminului in care este cazat si seara se plimba pe faleza. Nu! Este o tabara in care are parte de la workshop-uri pana la invatarea de literatura, de la vizionarea unei piese de teatru si pana la ascultarea celei mai bune muzici, de la activitati sportive pana la drumetii si treasure hunting. Locatia este in Valea Lotrului, in judetul Valcea, iar cazarea va avea loc la Complex Turistic Valahia in sistem all inclusive. Ceea ce este cel mai important este faptul ca programul de masa si odihna pentru cei mici va fi in totalitate respectat, iar pe parcursul sederii copii vor avea parte de asistenta profesorilor, a ghizilor locali, a unor artisti plastici, scriitori si actori consacrati. In plus un medic si un psiholog vor fi acolo …pentru orice eventualitate. Tabara se adreseaza copiilor in clasele V-VIII. Locurile disponibile sunt in numar de 250, iar perioada in care va avea loc este 30 Iunie – 8 Septembrie. Mai multe detalii gasiti pe http://book-land.ro.

Outdoor4U Camps

Este un concept nou special modelat pentru puterile celor mici. Mai exact, este o tabara de aventura, in care cei mici vor explora putin necunoscutul unei zone. Vor putea merge cu cortul, vor putea face un foc de tabara sau vor putea interactiona cu alti copii. Programul fiecaruia va fi adaptat in functie de varsta si preferinte. De asemenea fiecare locatie oferita are un anumit profil pe care il urmeaza, astfel se poate opta de la a face caiac in Ungaria pana la a aprofunda artele vizuale in Moara de Padure, de la echitatie in Sieu si pana la invatarea speologiei in atat de mediatizata Rosie Montana. Fiecare profil este adresat unei anumite varste si implica un anumit regim de cazare. Pe taberecopii.ro gasiti toate ofertele. Preturile incep de la 650 RON, iar varsta minima admisa este de cinci ani. Aventura poate incepe de pe 28 iunie.

Bocancul albastru

Este o tabara concurs desfasurata in Muntii Retezat la Cabana Lolaia. Pe langa traseele montane, taberele montane, cantecele de munte, proiectii 3D si focuri de tabara, copii isi vor putea dezvolta spiritul de aventura in castigarea ….bacancului albastru. Tabara are un program de sapte zile, iar pretul este stabilit in functie de perioada dorita. Singurul inconvenient este poate lipsa semnalului la telefon. Bocancul albastru nu este singura tabara oferita de cei de la http://adeona.ro, “Dacii si romanii”, “Valcan”, “Intre legenda si salbaticie” si “Apuseni”, lumea picaturilor de apa” sunt alte variante dintre care puteti alege.  Indiferent de decizia luata trebuie completat un formular online, platit un avans de 250 RON, un control la medic pentru o adeverinata medicala si un aviz epidemiologic. 

Written by