Ce produse folosim pentru a ne feri de razele nocive ale soarelui vara asta?

Odata cu venirea verii si razele soarelui devin mult mai puternice, ceea ce face ca ingrijirea tenului si a pielii corpului sa devina tot mai importanta. In aceste conditii creste riscul aparitiei arsurilor si alergiilor provocate de razele soarelui, al semnelor de imbatranire prematura a pielii si, nu in ultimul rand, riscul aparitiei cancerului de piele. Pentru a va proteja pielea, cremele pentru protectie solara sunt cele mai indicate, deoarece acestea au rolul de a absorbi o parte din razele UV extrem de nocive.

            Solutii Estetica vine in intampinarea acestor probleme prin produsele de protectie solara Biotec Italia, special concepute pentru protectia pielii in cazul expunerilor la soare sau la solar, pentru calmarea pielii dupa expunerile la soare si pentru accelerarea procesului de bronzare prin expunerea la soare sau la solar. Aceste produse contin filtre UVA si UVB si au diferite grade de protectie in functie de culoarea pielii: SPF6, SPF15, SPF30, SPF50 si SPF50+.

            Sun Care SPF 50+ Renlive Italia este un produs care confera o protectie solara inovativa, gratie noii tehnologii Biotec “a doua piele”, ce permite o facilitate majora de aplicare si o distributie uniforma a filtrelor si a pigmentilor minerali. Aceasta tehnologie garanteaza  adeziunea perfecta la piele, dar si o protectie uniforma si rezistenta.

            Protectiile UVA si UVB utilizate sunt fotostabile, tehnologia garantand o protectie majora impotriva radiatiilor UV a ADN-ului intern al nucleelor celulelor pielii. Astfel, se pastreaza in conditii bune integritatea celulara, avand totodata o actiune puternica impotriva fotoimbatranirii.

            Substantele care stau la baza produsului sunt substante emoliente de origine vegetala, acid hialuronic cu efect puternic hidratant si vitamina E cu rol antioxidant. Produsul este recomandat in cazul celor cu piele foarte sensibila la soare, deschisa la culoare, par blond sau roscat. Acesta este util in cazul prevenirii petelor hiperpigmentate, fiind indispensabil in caz de expunere la soare puternic cum ar fi la mare, la munte sau in tarile tropicale, in vacantele de vara.

Sun Tan Inducer  este un activator de bronzare ce este recomandat ca un inlocuitor al cremei de fata si de corp, care se aplica cu o luna inainte de prima expunere la soare. Produsul se bazeaza pe principii active de origine vegetala si pe pretioase substante emoliente precum untul de shea si untul de cacao, dar si acidul hialuronic regasit ca agent superhidratant.

Printre beneficiile aduse de utilizarea produsului se regasesc: accelerarea procesului de bronzare prin consolidarea propriul colorit natural, mentinerea pentru o lunga perioada de timp a bronzului obtinut, dar si o consolidare a fotoapararii naturale. Aceste actiuni se datoreaza unui complex biochimic bazat pe substante de origina naturala omolog la componente normale ale epidermei pentru a stimula biosinteza moleculara a melaninei epidermei.

Protection Sensitive Skin SPF 50 Renlive este un produs recomandat pentru zonele delicate. Acest produs stick asigura o protectie solara mare, astfel incat sa fie incadrata in domeniul SPF 50. Lipsa sistemelor de conservanti chimici si de derivati din petrol si prezenta de procente diferite de materii prime naturale il fac un produs foarte sigur. Tocmai datorita acestei mari dermo-afinitati, Sun Protection Sensitive Skin este in special recomandata pentru zonele delicate.

Prezenta cearei naturale si a untului de shea ii dau proprietati emoliente si hidratante, vitamina E continuta asigura o buna protectie impotriva radicalilor liberi, iar uleiul de neem joaca o actiune calmanta prevenind inrosirea. Formula a fost studiata in asa fel incat sa se asigure ca filtrul fizic (oxidul de Titaniu)  va fi bine dispersat pe piele fara a da reactii la acoperire, imbunatatind functia de protectie solara. Prezenta filtrelor solare optim echilibrate intre UVA/UVB face ca produsul sa fie sigur pentru zonele foarte delicate care necesita o protectie mare.

After Sun Renlive este  un produs ce se bazeaza pe principii active de origine vegetala si pe pretioase substante emoliente precum untul de shea, untul de cacao si acidul hialuronic ca agent superhidratant. Datorita noii tehnologii Biotec “Fara stres, calmare, reparare”, acesta ofera imediat dupa soare un eficient efect de calmare, antiiritant si  antiinrosire. Produsul ajuta, de asemenea, bronzul obtinut in mod natural prin stimularea biosintezei moleculara a melaninei epidermice datorita unui complex biochimic bazat pe substante de origine naturala.

Mai mult decat atat, atenueaza efectul fotoimbatranirii si al daunele cauzate de soare prin prezenta unui reparator al pielii, derivat vegetal  (bioceramida), dar si a vitaminei E, cu puternic efect  antioxidant. Produsul se aplica dupa orice expunere solara pentru calmarea si hidratarea pielii.

Avand la dispozitie aceste produse performate si sfaturile importante ale specialistilor  Solutii Estetica soarele de vara poate sa ne rasfete fara nicio grija.

Pentru a beneficia de mai multe informatii, puteti apela  021.410.98.36, 0722.100.014.

 

 

Written by