COLECTIA ASH SS 2013 la DANZA BOUTIQUE

 

O selectie a produselor din colectia ASH pentru sezonul primavara-vara 2013 a ajuns si in Romania, exclusiv in magazinele Danza Boutique (Piata Dorobanti) si Dimensione Danza (Baneasa Shopping City).

Inspirata din atmosfera fascinanta a culturii afro-orientale, linia principala a colectiei ASH abunda in culori luminoase ce dau viata unor materiale precum rafia, pielea si pluta. Femeia pentru care au fost create modelele ASH este cosmopolita si plina de viata, este femeia care stie sa combine sandalele cu platforma sau pe cele flats, atat in haosul metropolelor, cat si in vacanta petrecuta pe o insula tropicala.

Noile modele de sandale QUARTZ si QUETCH  se remarca prin platforma si prin detaliile aurii care amintesc de tintele atat de uzitate sezonul trecut. Tocul in forma de paralelipiped este acoperit in piele groasa cu cusaturi contrastante care exprima mestesugul artizanului.

ASH propune si o serie de sandale ultra flat din piele bej sau in nuante de auriu si argintiu metalizat. Modelul ODYSSEE este accesorizat cu tinte sau cranii impodobite cu strasuri.

Atemporalii balerini nu sunt neglijati de ASH sezonul acesta si ne sunt prezentati in variante cu perforatii si strasuri la modelul INDIGO sau in nenumarate culori, asa cum sunt modelele INSTINCT

Linia ASH Fashion Sport pastreaza aerul sporty-glam cu care si-a cucerit publicul. Inspirata de stilul de viata al femeii care traieste in ritmul frenetic al marilor orase, colectia SS 2013 este expresia aventurii urbane si a nenumaratelor experiente traite intotdeauna in pas cu ultimele tendinte ale modei.

O piesa must have pentru sezonul acesta sunt pantofii sport cu platforma ascunsa, din piele vopsita in nuante de argintiu sau auriu metalizat.

Clasicul model THELMA atat cu platforma cat fara, isi face aparitia de data aceasta in culori stralucitoare si cu tatuaje intr-un stil punk-rock atat de potrivite brand-ului.

Written by