PassepartouS – O portie de macarons, va rog

Desi s-a lasat asteptata, vara aceasta vine surprize care "iti lasa gura apa" in materie de fashion. 

Prima colectie marca passepartouS, denumita sugetiv "Macarons – Our First Collection" vine cu  pantofi colorati viu care sa se asorteze cu vremea frumoasa de afara.

Marca passepartouS s-a lansat in luna mai cu foarte mult elan, cu un aer proaspat si cu o evidenta pasiune pentru pantofi. Si iata, cu trei elemente magice, passepartouS nu puteau fi decat pantofii magici care “trec prin toate”.

Din fr. passe par tous:

PASSEPARTOUS, passepartous, s. n.

In traducere libera “passe par tous” inseamna “trece prin toate”, si astfel passepartous sunt pantofii care trec prin orice situatie pe oricine./ la "passe-partout" sau "paspartu" care este un instrument cu care se poate descuia orice lacat, o cheie magica, șperaclu. / passe-partout.

E clar ca e timpul sa ascundem in dulap pantofii maronii si terni si sa ne delectam cu deliciile colorate de la passepartouS.

Daca sunteti adeptele tinutelor casual, passepartouS propun pantofii stil Oxford care fara doar si poate vor scoate din anonimat orice tinuta, iar femeile care adopta un stil mai elegant pot opta pentru o pereche de pantofi cu toc inalt conic si varful ascutit.

In orice caz, orice pereche de passepartouS ai alege, sigur nu vei trece neobservata!

Va recomandam sandalutele cu toc inalt in combinatii inedite de cate 3 culori, care cu siguranta va vor scoate din anonimat.

Written by