Regenerarea, modalitatea sigura de pastrare a tineretii

Pentru femei, lupta cu trecerea timpului este o cursa greu de castigat, mai ales cand vorbim de semnele lasate pe tenul fiecareia. Cauzele sunt cunosocute: oboseala, stres, ore nedormite, stat peste program indiferent de nivelul carierei. Din neglijenta fata de noi si din dorinta de a reusi pe plan profesioanl, stand chiar si 12 ore pe zi la birou, nu luam in calcul efectele negative care isi pun amprenta pe tenul nostru. Astfel, incet-incet, dupa un timp, orele petrecute peste program isi spun cuvantul, iar cearcanele si apoi ridurile sunt un prim semn al oboselii acumulate in mod repetat.

Apar astfel, ridurile, de care femeile se chinuie ani in sir sa scape prin diverse metode, prima data cu crema de fata, iar apoi, cu tratamente. Dar atunci cand nici macar tratamentele naturiste, mastile cu argila nu mai dau randament, exista o solutie: tratamentele antirid pe baza de electrostimulare, intrucat ultimele cerecetari arata ca dau cele mai bune rezultate in combaterea ridurilor. Spre exemplu, electronic doctor ofera solutia pentru eliminarea ridurilor, prin intermedul unui dispozitiv certificat la nivel Europeani. Procedura este fara durere si are rezultate extraordinare in reducerea ridurilor prin cresterea nivelului colagenului in piele. Procedura este atraumatica, fara injectii si chiar fara vreo atingere a pielii de catre medic. Astfel, prin aplicarea procedurilor, stratul profund al pielii este regenerat iar ridurile devin doar o amintire.

Totodata, stresul, alimentatia neadecvata, un tratament agresiv aplicat parului pot cauza caderea parului, un real motiv de ingrijorare, de data aceasta si pentru barbati, care se confrunta uneori inca de la 30 de ani, cu nedorita calvitie. De cele mai multe ori, in aceste situatii mastile cu vitamina E, galbenus si ulei de argan nu mai dau rezultate si trebuie sa gasesti o alta moadalitate prin care sa stimulezi regenerarea parului. Ultimele cercetari in domeniu arata ca exista solutii si pentru aceasta problema, prin stimularea cresterii parului. Astfel, prin aplicarea unor tratamente de electrostimulare, podoaba capilara se va reface, iar tu vei putea sa te bucuri din nou de un par sanatos si stralucitor.

Written by