Top 5 ceaiuri care iti redau energia

Medicii ne recomanda sa consumam cat mai putina cafea si sa evitam excesul. Desi ne face mai vioi si ne ajuta sa ne trezim, este bine sa o inlocuim cu ceaiul, pentru ca pe termen lung, are efecte negative.

 

Asadar, ceaiurile la care putem apela sunt:

 

1. Ginseng.

 

Are un gust placut, poate fi indulcit cu miere, pentru cei care prefera ceaiul mai dulce si aduce un aport de energie corpului. Ne trezeste din starea de somnolenta si poate fi pauza perfecta la birou.

 

2. Ceaiul de macese.

 

Pe langa faptul ca roscatele se pot clati cu acest ceai doarece intretine foarte bine culoarea parului de foc, are si proprietati deosebite. Intarzie procesul de imbatranire si ne si ofera o ceasca de energie.

 

3. Ginko Biloba.

 

Multa lume il recomanda fiind un cunoscut antioxidant. Este laudat cu bune motive, deoarce, ajuta la cresterea fluxului sangvin, la cresterea nivelului de atentie si evita si trateaza oboseala cronica.

 

4. Ceaiul de lemn-dulce.

 

Eu recent l-am testat. Nu are un gust foarte bun, insa la fel, poate indulcit cu miere. Evita caderile de energie, combate stresul si ajuta si la functionarea corecta a glandelor suprarenale.

 

5. Ceaiul verde

 

Este consumat in special de persoanele cu probleme de tranzit intestinal fiind un bun diuretic si inlocuiesti cu mult succes cafeaua. Combinat cu ceaiul de menta are un gust special si ne ajuta sa fim energici precum un copil.

 

 

Written by