A VENIT TOAMNA ! S-A DESCHIS SEZONUL LA FOTBAL…

Odata cu bucuria inceperii anului scolar pentru cei mici, care tocmai si-au incheiat lunga perioada de recreere, pentru cei mari… tocmai incepe sezonul competitiilor sportiive organizate cu mult profesionalism de Romanian Corporate Sports, pentru petrecerea intr-un mod cat mai placut a timpului liber. Competitiile sportive organizate intre companiile si corporatiile din Bucuresti, pe langa beneficiul de necontestat al miscarii, al sportului in sine si al competitiei, prezinta avantajul socializarii si al realizarii unei legaturi mai stranse intre angajatii diferitelor companii inscruise in concurs, la dechiderea de noi cai si posibilitati de colaborare, intr-un cadru deschis, neprotocolar si prietenesc.

RCS este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania.

In cei 15 ani de activitate, Media Production Group a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 650 de evenimente sportive in Romania, in care a atras peste 100 de companii, care in urma acestor competitii, pe langa rezultatele obtinute in functie de experienta si abilitatile sportive au pastrat emotii si amintiri de neuitat.

Pe tot parcursul desfasurarii competitiilor sportive, MPG asigura echipelor participante, la fiecare eveniment, pachete de beneficii, care pot include: arbitraj profesionist, echipamente sportive, bauturi racoritoare, asistenta medicala, servicii de securitate s.a.

Marti, 10 septembrie, ora 19:00 au fost stabilite prin tragere la sorti grupele edititei de toamna Romanian Corporate Sports – Fotbal, care se afla la a sasea editie, iar in seara zilei de luni, 16 septembrie, intr-o locatie deosebita, care asigura conditii optime de joc, s-a fluierat inceperea primei etape a campionatului de toamna la fotbal. Pe terenurile excelent intretinute ale Federatiei Romane de Rugby, aflate in zona de top a Bucurestiului, in proximitatea Arcului de Triumf, s-au aliniat la start cele 32 de echipe inscrise in competitie, impartite in 4 grupe.

Pentru prima oara la aceasta editie, ne-am inscris si noi,Divers-Credit, cu o echipa de tineri entuziasti, talentati si plini de speranta. Dupa o selectie riguroasa a componentei, dupa probe, discutii si negocieri, ca element de noutate si surpriza, in echipa noastra de fotbalisti, ca piesa de rezistenta, ca un plus de valoare si frumusete, a intrat colega noastra, Dana.

Luni, 21 septembrie, inarmati cu entuziasmul si echipamentul corespunzator, ne-am prezentat la locul de desfasurare al meciurilor, unde ne-am bucurat de ospitalitatea si perfecta organizare a evenimentului de catre prietenii si colaboratorii nostri de la MPG, fiind nerabdatori sa ne intalnim si sa ne cunoastem competitorii. Dupa un meci aprig disputat, am inteles ca sortii si zeii fotbalului nu au fost alaturi de noi de aceasta data, pentru ca am „invins” cu scorul de 2-13, echipa Secom, care de aceasta data s-a dovedit ceva mai in forma decat noi.

In schimb, noi ne-am bucurat din plin de bucuria jocului si a faptului ca plini de veselie si voie buna, am petrecut impreuna momente placute, in afara activitatii noastre cotidiene am simtit in permanenta de pe margine sprijinul galeriei si al „majoretelor” noastre cu varste cuprinse intre 3 si 35 de ani. Pana la urma, cel mai important nu este sa catigi, ci sa participi. Bucuria timpului petrecut impreuna cu prietenii in aer liber, miscarea si sportul, sunt ele in sine un castig. In speranta unor scoruri mai bune in intalnirile din etapele viitoare, plini de speranta, strigam cu totii: „HAI DIVERS CREDIT!”