Va semna cu Getafe si va fi noua senzatie din La Liga

Cristian Ungureanu este un atacant pur-sange dorit de echipa la care a evoluat si Gica Craioveanu. La doar 18 ani, bijuteria din curtea clubului spaniol are o mentalitate de mare campion.

Chiar si in vacanta, cel mai bun numar 9 din Academia Getafe, se antreneaza de doua ori pe zi si crede cu tarie ca, dupa CR7, a sosit vremea lui CU9. La intrebarea ”Cu cine tinem astazi ?” raspunsul va fi foarte simplu : CU9 !

Din punct de vedere fizic, viitorul castigator al celor mai importante trofee la nivel european si mondial, este de invidiat. Calitatile motrice il incadreaza in categoria ”atlet inascut” iar lovitua de cap este foarte precisa.

Dribling-ul si forta sutului il aseaza intr-o galerie selecta alaturi de nume mari care au purtat numarul 9 : Raducioiu, Ronaldo, Lukaku, Lewandowski sau Suarez.

Talentul lui CU9 a fost cizelat, in perioada junioratului, la doua cluburi din Sibiu (Zenit si ACS Alma) si s-a dezvoltat pe taram african in timpul unei misiuni diplomatice a parintilor. In Kinshasa, capitala Republicii Congo, a evoluat la UJANA . . .

. . . si dupa aproape doi ani de pregatire intensiva a fost acceptat de catre academiile cluburilor Getafe si Sevilla.

A ales Getafe si acum se pregateste sa cucereasca Spania, apoi Europa si Lumea Intreaga !