BAD BOYS BLUE te trimit intr-un week-end romantic la munte

 

Concertul BAD BOYS BLUE este darul perfect pentru Ziua Indragostitilor: si nu doar pentru ca va fi un spectacol plin de hituri romantice! Evenimentul inseamna inca o surpriza pentru cei care iau parte la show: unul dintre spectatori  va castiga un week-end de vis, la munte, in orasul Brasov.

La tombola participa biletele din toate categoriile de pret, iar castigatorul va fi extras inaintea recitalului BAD BOYS BLUE.  Premiul este oferit de Pensiunea Leo , dincolo de pragul careia cuplul castigator va gasi o ambianta deosebita, confort la standarde inalte si o primire calduroasa. Situata intr-o zona foarte linistita din vechiul si pitorescul oras de la poalele muntelui Tampa, Pensiunea Leo este optiunea ideala atat pentru o escapada romantica cat si pentru un sejur cu familia ori prietenii.

Tot in spiritul Zilei Indragostitilor poti fi star pentru o zi in seara BAD BOYS BLUE: trimite o fotografie din anii ”80, cu tine si perechea ta, un mesaj de dragoste sau cateva versuri dedicate persoanei pe care o iubesti si devii parte din show: imaginile si mesajele vor fi proiectate la inceputul spectacolului BAD BOYS BLUE, intr-un colaj ce va crea atmosfera perfecta pentru melodiile care ti-au insotit adolescenta: "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay."

Fotografiile si mesajele sunt asteptate pe adresa events@kompasevents.ro pana la data de 10 februarie.

Trupa CLASS, adevarat trend-setter in muzica autohtona, va avea statutul de invitat special si iti va trezi pofta de dans cu hituri precum: “Raspuns”, “A dui, doina” prima piesa etno-dance din muzica romaneasca, “Luna mi-a zambit,” care a devenit cea mai difuzata melodie romaneasca a anului 2003, “Intr-o zi”, “Ocean in Desert” sau “Castel de nisip”.

http://youtu.be/GYKpMFL6j6A

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt in vanzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP – 250 RON (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf)

Categoria I – 200 RON

Categoria II – 150 RON

Categoria III – 100 RON

Biletele pentru regalul muzical, gazduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro

Written by