Dohler: produse inovative de cea mai buna calitate

Viata sanatoasa a devenit o prioritate pentru societatea in care traim! Igiena alimentara si mentinerea unui stil de viata sanatos sunt subiecte de maxim interes pentru tot mai multe persoane. Astfel, in urmatorii ani se preconizeaza o largire a consumului de produse naturale, de calitate. Tocmai pentru a satisface aceasta cerere a pietei, Döhler a dezvoltat conceptele “Bautura pe baza de Malt” & “MultiSweet® Stevia”.  

Bauturi pe baza de Malt – racoritoare, sportive si sanatoase!

Datorita proprietatilor sanatoase si naturale pe care le are, aceasta bautura moderna a fost acceptata usor de multi consumatori din foarte multe tari precum: Iran, Orientul Mijlociu, Africa si o parte din tarile Europei de Vest.

De exemplu, noua bautura pe baza de malt se bucura de un succes extraordinar, in special in Orientul Mijlociu. In aceasta regiune, bauturile pe baza de malt cu continut de fruct precum ananasul sau mango, sunt apreciate ca fiind o alternativa la bere si nu in ultimul rand o bautura cu proprietati intense de “mouth feel”.

Döhler ofera baze de malt: light, dark, tulbure sau clare, in functie de caracterul dorit al bauturii. Cu aroma naturala de la Döhler, orice varianta de bere cu alcool poate fi imitata intr-o varianta complet non-alcoolica. Döhler a dezvoltat de asemenea si o bautura racoritoare izotonica pe baza de malt.

In trecut, bauturile pe baza de malt erau produse doar de producatorii de bere, care indeplineau cerintele tehnologice necesare. Pentru a oferi posibilitatea producerii acestei bauturi si celor din industria de bauturi racoritoare, Döhler a gasit secretul care ii poate ajuta.

Pe piata romaneasca exista un potential crescut de comercializare a acestor bauturi. Noua bautura pe baza de Malt ar putea impresiona publicul intr-un mod placut! 

Cererea pentru bauturi cu putine calorii este de asemenea in crestere! 

Döhler a dezvoltat si un sistem natural de indulcire, cu un gust bine definit, sub umbrela brandului MultiSweet® Stevia.

Extractul din Stevia este un indulcitor natural, care a fost aprobat recent si in UE. Pentru prima data produsele din industria alimentara si cea a bauturilor pot fi dezvoltate cu un continut minim de calorii, fara indulcitori artificiali, la scara larga!  Produsele indulcite astfel pot fi introduse pe piata imediat.

Publicul este mereu in cautarea unui gust irezistibil, in combinatie cu naturaletea si calitatea inalta a produsului! Extractele de Stevia Döhler sunt de cea mai mare puritate, 100% naturale, permitand reducerea zaharului cu 5-6 unitati, in functie de produs. Pot fi indulcite cu Stevia bauturile racoritoare de orice fel, milkshake-uri, iaurturi si orice fel de desert.

Despre Döhler:

Grupul Döhler (www.doehler.com) este un producator global, comerciant si furnizor de ingrediente naturale produse tehnologic, de sisteme si solutii pentru industria producatoare de bauturi si cea alimentara. Abordarea integrata a Döhler si portofoliul larg de produse, variind de la arome si emulsii, coloranti naturali si ingrediente sanatoase, compusi si preparate din fructe, baze alcoolice si non-alcoolice, baze pentru produse lactate, baze din malt si cereale si sisteme de indulcire, pana la sucuri de fructe si legume, piureuri, concentrate si amestecuri, sunt bazele optime pentru aplicatii inovatoare si in conditii de siguranta pentru industria alimentara si de bauturi.

Cu sediul in Darmstadt, Germania, Döhler are 19 centre de productie si 21 de centre de aplicare, 50 de birouri de vanzari si este activ in peste 130 de tari. Peste 2,700 de angajati dedicati le ofera clientilor solutii integrate pentru industria alimentara si a bauturilor, de la concept pana la realizare. 

Sloganul “We bring ideas to life.” descrie pe scurt abordarea holistica si strategica a companiei Döhler fata de inovativitate. Includem informatii de piata, monitorizarea evolutiei, dezvoltarea de produse inovatoare si aplicatii, consiliere cu privire la siguranta alimentara si microbiologie, legislatie alimentara, precum si stiinte senzoriale si de consum.

Written by