Festivalul George Enescu in cinema

Festivalul “George Enescu” si Grand Cinema Digiplex au incheiat un parteneriat care permite ca unele dintre cele mai importante concerte din editia 2013 a festivalului sa fie urmarite in transmisiune directa, in salile de cinema din Baneasa Shopping City.

Jumatate din cele 40.000 de bilete pentru Festivalul International “George Enescu”, puse in vanzare prin Eventim la 15 aprilie, s-au epuizat intr-un timp record – doua ore de la deschiderea vanzarii – in timp ce abonamentele s-au vandut aproape in totalitate la numai doua ore de la punerea lor pe piata, pe 15 ianuarie.

Pentru Festivalul “George Enescu”, biletele transmisiunilor in direct sunt disponibile spre rezervare si cumparare online si la casele de bilete ale Grand Cinema Digiplex, intre 29 aprilie si 23 iunie. Ridicarea acestora se va putea face in perioada 23-29 iunie, urmand ca din 1 iulie sa fie anulate rezervarile si repuse in vanzare biletele neridicate. Vor fi puse la dispozitie bilete individuale, cu pretul de 45 de lei pentru un bilet standard si 50 de lei pentru un loc premium. Festivalul se va deschide pe data de 1 septembrie si se va desfasura pe parcursul intregii luni.

 

Written by