HAVASI revine la Bucuresti cu o noua productie impresionanta

 

Detinator a 11 discuri de platina, compozitor si pianist contemporan, HAVASI, ale carui concerte au fost vizionate in ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume, va reveni la Bucuresti pe 3 noiembrie 2012, la Sala Palatului, dupa un prim spectacol fascinant sustinut in Romania in iarna anului trecut, cu casa inchisa. Castigator al titlului de "Cel mai rapid pianist din lume”, Havasi va aduce in inima Bucurestiului cel mai mare spectacol de muzica, de aceasta data insa, intr-o noua forma, sub o noua infatisare, mai spectaculoasa ca niciodata: Symphonic Concert Show, evenimentul fiind organizat de Amphitrion.

Show-ul se va bucura si de aceasta data de un program muzical impresionant, sustinut de peste 100 de artisti. Productia va fi cu atat mai spectaculoasa cu cat va cuprinde o serie de elemente noi de compozitie: un omagiu adus geniului artei plastice, intr-un melanj Pensula si Pian, Batalia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock si clasic, in Drum and Piano Showmuzica pop si muzica de camera, intr-un set-up The Unbending Trees. Cele patru „capitole” sunt doar o parte din programul pe care Havasi l-a pregatit pentru noul spectacol, pastrandu-si promisiunea facuta lui insusi de a crea mereu, de a explora si experimenta noi combinatii muzicale. „Arta nu cunoaste limite” declara Havasi, aceasta fiind si deviza in spatele careia se ascund orele de pregatire pentru fiecare noua reprezentatie.

Calatoria muzicala de aproape doua ore si jumatate este o experienta simfonica coplesitoare, pe parcursul careia Havasi isi conduce publicul prin sase scene muzicale diferite. Toate scenele sunt organic conectate intre ele si datorita starilor de spirit diferite pe care reusesc sa le creeze, a elementelor vizuale in continua schimbare, publicul trece printr-o experienta foarte intensa, care poate fi comparata cel mai bine cu un montaigne russe emotional. Show-ul se bazeaza pe nu mai putin de sase tematici: Monumentalitate, Mostenire, Spirit, Pasiune, Respect si Imaginatie, prin intermediul carora se ajunge la grandiosul Final, unde toti artistii participanti vor fi pe scena. Symphonic Concert Show promite asadar o noua incursiune in fascinanta lume muzicala a lui Havasi, o lume de poveste in care tehnica unui pianist desavarsit intalneste pasiunea pentru arta intr-un amestec fascinant de sunete, imagini si emotii care surprind de fiecare data, „o calatorie a simturilor dincolo de limite de spatiu sau timp” dupa cum multi descriu spectacolul tanarului pianist.

Biletele pentru acest nou eveniment vor fi disponibile incepand de marti, 19 iunie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si vor avea preturi cuprinse intre 99 si 335 de lei. 

Written by