Lara Fabian – poveste vie la Sala Palatului

Publicul roman s-a bucurat inca o data de o voce puternica pentru ca Lara Fabian a facut spectacol si pe 18 martie la Sala Palatului, intr-un concert organizat de Project Events.

Cantareata a reusit sa umple sala cu cei care o plac si ii iubesc muzica, in a doua seara consecutiva. Cu un decor deosebit pe scena – un pian, o canapea rosie cu trandafiri albi in spate,  sfesnice cu lumanari –  totul parea ca se afla intr-o camera, iar aparitia Larei anunta o seara magica.

Sensibila si romantica, Lara a cucerit intregul public. Pe parcursul concertului ea a interactionat tot timpul cu fanii ei, carora le-a spus cate o poveste sugestiva legata de melodia pe care urma sa o cante in franceza sau engleza.

Vocea artistei i-a incantat pe toti care au venit sa o asculte. Concertul a fost deschis cu melodia “J’y Crois Encore” pe un solo de pian superb si a continuat cu cele mai frumoase melodii ale sale “Angel”, “Immortelle”, “Je suis malade”. Nu a lipsit nici “Always”, melodia care semnifica gloria si pe care Lara o canta la Jocurile Olimpice. Piesa “Je t’aime” a ridicat la final majoritatea publicului in picioare, fiind insotita de aplauze minute intregi.

Surpriza serii era chiar pe scena. Langa tobosar se mai afla un lighean alb plin cu apa, lucru care a adunat multe intrebari in mintea spectatorilor inca de dinaintea concertului. Dar raspunsul l-au aflat cu totii in timpul concertului din momentul in care tobosarul s-a apropiat de lighian din care  a scos sunete deosebite precum tobe si curgerea apei.

Lara Fabian a incheiat spectacolul multumindu-le fanilor sai si luandu-si ramas-bun de la ei, moment care a fost tinut viu de aplauze puternice si interminabile.

 

FOTO: Georgiana Horia

Written by