Leadership Talks- un proiect dedicat liderului din tine

AIESEC Bucuresti – parte a celei mai mari organizatii globale condusa de studenti- anunta deschiderea oficiala a proiectului Leadership Talks. In perioada 1-4 noiembrie, studentii sunt invitati sa participe la evenimentul care ii va pune fata in fata cu adevaratii lideri ai momentului, dandu-le ocazia sa descopere povestile lor de succes.

 

Leadership Talks este un proiect ajuns deja la cea de-a 4-a editie, scopul sau fiind acela de a inspira si motiva tinerii sa aduca o schimbare pozitiva in societatea de astazi, dezvoltandu-le potentialul de leadership. Anul acesta, evenimentul anunta deschiderea oficiala a lunii Leadershipului– o campanie desfasurata la nivel national din care mai face parte si Romanian Youth Leadership Forum, una dintre cele mai mari conferinte AIESEC.

Structura proiectului include 3 zile de speech-uri motivationale sustinute de reprezentanti cheie din mediul business, sport sau cultura, precum Raed Arafat, Mihaela Radulescu, Monica Tatoiu, Dana Rogoz, Amalia Sterescu, Luminita Oprea, Adrian Florea, Vlad Stan, Traian Bruma sau Alexandru Gavan. Cea de-a 4-a zi a Leadership Talks este dedicata unui workshop sustinut de Achieve Global Communication, dar si unui eveniment special unde cei mai activi participanti vor avea ocazia sa interactioneze direct cu unii dintre speakeri.

Nu in ultimul rand, evenimentul se va bucura de prezenta a doi oaspeti internationali– Dey Dos (fost presedinte AIESEC International), respectiv Marcus Orlovsky (trainer in domeniul leadershipului).

Esti gata sa descoperi indeaproape experientele extraordinare ale celor pe care pana acum ii puteai admira numai la televizor? Inscrie-te acum pe www.aiesecbucharest.ro/leadershiptalks si ia parte la cel mai asteptat eveniment al toamnei!

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Written by