LORD OF THE DANCE, spectacol fabulos in capitala europeana a culturii

     In seara de 9 noiembrie 2011 celebra trupa Lord Of The Dance a sustinut un super spectacol la Sibiu! Asa cum i-au obisnuit pe romani, talentatii dansatori au dat totul pe scena pentru publicul care a venit in numar foarte mare sa-i vada pe cei ce formeaza cea mai cunoscuta trupa de dans irandez!

Show-ul a inceput cu spiridusul ce da viata personajelor, Little Spirit. Talentatii dansatori au dat cu succes viata personajelor Saoirse – The Irish Colleen, Don Dorcha – Lordul Intunericului,  Morrighan – ispita, Erin – zeita si nu in ultimul rand, personajului principal pozitiv – Lord Of The Dance.

Apetitul sibienilor pentru spectacol a iesit la iveala de la inceputul show-ului, cand aplauzele necontenite i-au chemat pe scena pe celebrii dansatori. Acestia au fost foarte incantati sa vada ca show-ul se reinventeaza de fiecare data dar totodata povestea ramane neschimbata. Noul show beneficiaza de costume mai moderne, coregrafii noi si nu in ultimul rand, tinute ce dezvaluie o latura mai senzuala a dansatoarelor.

Irlandezii au impletit cu succes teatrul cu dansul, uimindu-i pe sibieni cu precizia miscarilor. Acestia au aplaudat chiar in timpul dansului, cand nu se cerea neaparat o astfel de reactie. Iar surpriza serii a venit la sfarsit, cand publicul spectator a cerut nu mai putin de 4 bisuri!

Written by