Nana Mouskouri, va concerta din nou pe scenele Romaniei

Nana Mouskouri, cantareata de origine greaca, a venit pentru a doua oara in Romania (prima data a fost in 2008 cand a concertat in Cadrul Galei UNICEF) si va concerta pe data de 4 decembrie la Sala Palatului, in cadrul turneului sau de adio. La conferinta de presa, care a avut loc la Hotelul Palace Hilton, cantareata, a declarat presei ca ceea ce a consacrat-o si a facut-o sa-si pastreze frumusetea atat interioara cat si fizica, au fost admiratia si dragostea oferita de oamenii de pretutindeni.

 Provenita dintr-o familie de artisti, Nana Mouskouri, a spus ca prima ei dragoste a fost muzica, talentul sau fiind transmis mai departe fiicei sale. In familia Mouskouri, a declarat cantareata,  sora sa Jenny, avea o voce frumoasa, doar ca aceasta a preferat viata de familie in schimbul vietii de pe scena.

La 77 de ani, timpul nu pare sa-si fi pus amprenta asupra ei si nici nu a facut vreodata o operatie estetica, considerand ca naturaletea este mult mai importanta. Desi in anii copilariei ura ochelarii pe care a fost nevoita sa-i poarte, in timp si-a dat seama ca pe langa faptul ca ii sunt indispensabili, o si caracterizeaza . Pe langa vocea cu care a fost inzestrata, cantareata este o buna cunoscatoare de limbi straine. In afara de limba natala, Nana Mouskouri, vorbeste limba germana, franceza, spaniola, portugheza si engleza.

 A reusit sa ajunga acolo unde si-a dorit pentru ca intotdeauna a fost ea insasi si pentru ca nu a uitat de unde a plecat. Desi a calatorit pe tot mapamondul si i-a placut sa invete din fiecare cultura cate ceva, intotdeauna a fost mandra de indentitatea nationala si de tara in care s-a nascut.

Written by