ENGELBERT HUMPERDINCK a daruit romanilor o seara de neuitat

Sambata seara (3 decembrie), vocea absolut admirabila a unei personalitati artistice mondiale a cucerit publicul spectator inca de la primele acorduri. Celebrul cantaret britanic Engelbert Humperdinck a concertat pentru prima data in Romania, pe scena Salii Palatului.  

Un vis devenit realitate, un concert asteptat indelung de publicul din Romania, public ce a fost condus in atmosfera romantica si nostalgica a baladelor anilor ‘60 – ’70, redate in maniera interpretativa impecabila a supranumitului “King of romance”. Un eveniment ce s-a ridicat cu certitudine la cele mai inalte cote ale tuturor asteptarilor.

“Quando, quando, quando”, “Spanish Eyes”, “ A man without love”sau “Last waltz with you” au  fost doar cateva dintre melodiile puternic ovationate de auditoriu, insa interpretarea hit-ului ce l-a consacrat pe Humperdinck, “Release me”, a ridicat sala in picioare. Un final de exceptie pe care cu siguranta cei prezenti nu si l-ar fi dorit curand, insa am inteles cu totii ca “My Way” (bis) poate fi un mesaj curat catre toti cei care apreciaza muzica sa.  Desi are 75 de ani, Engelbert Humperdinck nu va renunta niciodata la muzica ci isi va continua drumul, bucurand de fiecare data cu glasul sau unic milioane de suflete din intreaga lume.

 

Written by